Štúdio k dispozícii pre viacnásobné využitie v priebehu mesiaca

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
Ulica.: E.B. Lukáča
prenájom - Obchodné priestory
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

7478x zobrazená v zozname / 949x zobrazená detailne / 0x zobrazená detailne tento mesiac

Ak potrebujete priestor pre realizáciu vašich aktivít alebo poskytovanie služieb, naše štúdio ponúka flexibilné riešenie na mieru. Disponujeme niekoľkými voľnými termínmi, ktoré vieme prispôsobiť vašim požiadavkám. Môžete si náš priestor zapožičať opakovane niekoľkokrát do mesiaca, pričom cena bude stanovená podľa dohody.

Naše joga štúdio je kompletne vybavené všetkým potrebným – od kuchynky, toalety a sprchy, až po klimatizáciu a šatňu. Poskytujeme tiež bezplatné parkovanie. Ak hľadáte flexibilný a pohodlný priestor, ktorý je vhodný pre širokú škálu aktivít, neváhajte nás kontaktovať!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Statusaktívne