Príjemný 3 izbový bytík v Šali Veči, s možnosťou ihneď sa nasťahovať.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Šaľa
Ulica.: Šaľa - Veča
79 m²
predaj - 3-izbový byt
100.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3465x zobrazená v zozname / 334x zobrazená detailne / 1x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj krásny 3-izbový byt na treťom poschodí, v meste Šaľa-Veča. Byt ponúka úžitkovú plochu 79 m² a prislúcha k nemu loggia o výmere 2 m². K dispozícii je aj pivnica o veľkosti cca 3 m/2, ktorá môže slúžiť ako odkladací priestor. Byt ponúka množstvo výhod a benefitov. Najväčšou výhodou je jeho super poloha, pretože byt sa nachádza v príjemnej zabývanej rodinnej lokalite, s výhľadom už na rodinné domy.. Všetky dôležité miesta sú v neďalekej blízkosti,-obchody, Tesco, lekárne ,pošta, kaviarne, reštaurácie.
V celom byte sú plávajúce podlahy , na chodbe , kúpeľni a wc je dlažba . Kúrenie je ústredné -radiátori . Okná sú veľmi zachovalé , plastové. Vchodové dvere sú bezpečnostné Sherlock. Rekonštrukicia jadra prebehla pred 4 rokmi. Bytík spravuje spoločenstvo vlastníkov bytov. Mesačná náklady na bývanie sú 140 e/ 2 osoby.
Bytový dom je zateplený s novými výťahmi a elektronickým vrátnikom. Susedia sú veľmi príjemní a vo vchode sa udržuje veľká čistota.

Dispozícia bytu :


Byt je veľmi dobre dispozične riešený, všetky izby sú nepriechodné. Dominantou je krásna presvetlená obývacia izba, ktorá ponúka dostatočný priestor na príjemné rodinné stretnutia. Z chodby vedie vstup aj do kuchyne s jedálenskou časťou. Z kuchyne vedie vstup na loggiu. V daľšej časti bytu sa nachádzajú 2 izby, ktoré slúžia ako spálňa a detská izba. Kúpeľňa je krásna, nová , s rohovou vaňou. Rekonštrukciou prešla v roku 2020. Byt sa predáva čiastočne zariadený : okrem kuchynskej linky ,ostávajú v byte vstavaná skrina v detskej izbe a na chodbe. V spálni ostáva posteľ a v obývačke zostava pod TV.

Lokalita :


Šaľa - ideálne miesto pre život • kompletná občianska vybavenosť • materská, základná, stredná odborná škola a gymnázium v meste • potraviny Tesco, Billa, Lidl, Kaufland , Jednota• bezproblémový presun do Bratislavy (vlaková doprava), pošta, obchody, parky, banky, detské ihriská,

Názor makléra:


Ponuka bývania v tomto byte je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bezstarostné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt ponúka množstvo výhod a benefitov a určite splní aj tie najnáročnejšie požiadavky nových majiteľov. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov . V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha79 m²
Statusaktívne

Vývoj ceny