REZERVOVANÉ - BYT ČI DOM? 2i byt, záhrada, garáž a množstvom benefitov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Horné Dubové
Ulica.: Hlavná
53 m²
2
1
2+1
áno - 1 auto
po rekonštrukcii
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK vlastné kúrenie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

26871x zobrazená v zozname / 1397x zobrazená detailne / 1x zobrazená detailne tento mesiac

Bývanie v byte s benefitmi rodinného domu.


V exkluzívnom zastúpení ponúkame 2i byt v Hornom Dubovom. Byt o veľkosti 53m2 po rekonštrukcii nachádzajúci sa na 1poschodí, garáž 16m2.
Dispozícia: vstupná chodba, 2x izba s loggiou, kuchyňa, kúpeľňa s WC, pivnica + pivnica vedľa garáže o veľkosti 20m2. Záhradný domček so zeleninovou pivnicou, záhrada končiaca potôčkom. Príjemne nízke mesačné náklady (cca 100€) aj vďaka kúreniu vlastným plynovým kotlom. Ak očákavate relax a kľud, pohodu pri šantení s deťmi, grilovanie či opekanie špekáčkov na ohni, prípadne možnosť chovu drobných domácich zvierat, ste na správnej "adrese".

3D: https://my.matterport.com/show/?m=1Ci2gDe35pg



Čo teraz?
Ak ste sa v popise našli, "prípadne aj nie" avšak ponuka Vás oslovila, zavolajte a rád Vás osobne nehnuteľnosťou prevediem.

Neváhajte ma kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha69 m²
Úžitková plocha53 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb2+1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Oknáplastové