Stavebný pozemok v pôvodnej časti obce Veľký Biel, neďaleko jazera

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Veľký Biel
Ulica.: Senecká
454 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
99.000,- €
218,06 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

38280x zobrazená v zozname / 3635x zobrazená detailne / 2x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Veľký Biel. Nachádza sa v centre obce, v príjemnom prostredí neďaleko Bielskeho jazera a Slnečných jazier v Senci, 2 km od okresného mesta Senec. Šírka pozemku je 13.5M, susedia povolia stavbu 1m od plotu. Celková výmera predmetného pozemku je 454 m2. UPI je bez obmädzení, len línia stavby musí byť minimálne 6m od cestnej komunikácie. Pozemok je rovinatý, oplotený vysokým betónovým plotom a z ulice uzavretý automatickou bránou. Všetky inžinierske siete sa nachádzajú pred pozemkom (voda, elektrina, plyn, kanalizácia).

Obec má vynikajúcu vlakovú a autobusovú dopravu. Bratislava je vzdialená 20 km. V tesnej blízkosti je diaľnica D1 – Bratislava – Žilina. Škôlka 200m, škola 800m, obchod 300m, autobusová zastávka 150m.

Uvedená cena je vrátane provízie a kompletných služieb. Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv a hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte teda vyriešený pohodlne a bezpečne. Volajte 0904.524.043

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku454 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteblízko
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny