TRI Exkluzívne pozemky na moderné RD Levoča

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levoča
Lokalita.: Levoča
600 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1637x zobrazená v zozname / 283x zobrazená detailne / 4x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8441 - Ponúkame na predaj TRI EXKLUZÍVNE STAVEBNÉ POZEMKY S VÝMERAMI 600 m2, 601 m2 a 953 m2 nachádzajúce sa v Levoči v TOP LOKALITE, ulica Za Sédriou. Stavebné pozemky, s krásnymi PANORAMATICKÝMI VÝHĽADMI na mesto a okolie, sú určené na výstavbu rodinných domov. Vybavené sú pripojením na INŽINIERSKE SIETE: el. energia, plyn, verejný vodovod, kanalizácia. Pozemky sú v miernom svahu, výhodou je orientácia na západ. K pozemkom vedie SPEVNENÁ PRÍSTUPOVÁ CESTA.

K LOKALITE A UMIESTNENIU STAVIEB BOLA SPRACOVANÁ ARCHITEKTONICKÁ ŠTÚDIA NA VÝSTAVBU MODERNÝCH RODINNÝCH DOMOV - viď fotodokumentácia k ponuke.

Výhodou je situovanie v tichej a bezpečnej lokalite, blízkosť historického centra mesta ako aj OKAMŽITÁ PRIPRAVENOSŤ PRE REALIZÁCIU VÝSTAVBY.

Informácia o cene v RK.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Statusaktívne