Ponúka obľúbený 3i byt na začiatku Petržalky, Lenardova ul.,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
68 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
189.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2362x zobrazená v zozname / 313x zobrazená detailne / 4x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj obľúbený 3i byt na Lenardovej ulici na začiatku Petržalky. Výmera bytu je 64,3 m2 + 3,7m2 lodžia a nachádza sa na 7. poschodí v 12.podlažnom bytovom dome s výťahmi. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu. Orientovaný je na Z a V s peknými výhľadmi.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, haly, obývačky, dvoch samostatných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a lodžie. Momentálne je byt upravený na 4izbový. Byt prešiel v roku 2009 rekonštrukciou - plastové okná so sieťkami proti hmyzu a roletami, vymurované jadro, kuchyňa, interiérové dvere, stierky, vstavaná skriňa.
Bytový dom nie je zateplený, má obidva nové výťahy, novú bránu na čip. Nachádza sa v lukratívnej lokalite na začiatku Petržalky s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do centra mesta. V tesnej blízkosti sú MŠ, ZŠ, obchody, reštaurácie, pošta, MHD zastávka, železničná stanica Petržalka.
Cena bytu je 189.000,-Eur plus sprostredkovateľská provízia RK.
Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku68 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel