VEĽKÝ - 3i až 82 m2 + 2x balkon - Dubncia n/V

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
Ulica.: Centrum I
82 m²
7
6
3
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
124.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3999x zobrazená v zozname / 315x zobrazená detailne / 1x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj veľmi priestranný 3 izbový byt o veľkorysej výmere až 82 m². Nachádza sa na 6. poschodí zo 7 vo vyhľadavanej lokalite na Ulici Centrum I. v Dubnici nad Váhom. K bytu prislúcha aj 2x balkón o výmere spolu 7 m² a pivnica.

Technický stav:


Byt si prešiel postupne čiastočnou rekonštrukciou, počas ktorej sa prerábalo bytové jadro s novou elektro a vodo-inštaláciou, plastové okná v celom byte, nové podlahy v celom byte, kuchynská linka a vstavaná skriňa na mieru od stolára, obložkové zárubne aj s interiérovými dverami a vstupne bezpečnostné dvere značky SHERLOCK. Bytový dom čerstvo prešiel kompletnou revitalizáciou, výmenou balkónov, výťahu, vstupných dverí a zateplením spolu s novou fasádou a strechou.

Lokalita:


Nachádzame sa priamo v centre mesta Dubnica nad Váhom, konkrétne na Ulici Centrum I. V okolí bytového domu je dostatok parkovacích miest čo zaručuje bezproblémové parkovanie. V tesnej blízkosti bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, služby rôzneho druhu, fitness centrum, autobusová zastávka a mnoho ďalšieho. Priamo pod bytovým domom sa nachádza obchodné centrum ABC, škôlka a detské ihrisko. Pár minút pešo nájdeme Dubnický park a množstvo zelene. Vďaka vyššiemu poschodiu si z balkónov môžete vychutnať krásne výhľady na okolie.

Odporúčanie makléra:


Ideálna voľba pre rodinný život - 3 plnohodnotné a neprechodné izby v centre mesta, no zároveň v pokojnej lokalite. Tento byt ponúka komfort, pohodlie a všetko, čo si môžete pod kľudným bývaním predstaviť. Odporúčam vidieť!

Cena:€ 124.900,-


V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha82 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb3
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno