959 m2 záhrada na predaj na okraji dediny Marcelová okres Komárno

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Marcelová
959 m²
nie
nie
nie
nie
predaj - Záhrady
13.000,- €
13,56 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2982x zobrazená v zozname / 222x zobrazená detailne / 222x zobrazená detailne tento mesiac

Realitný maklér pre okres Komárno Ladislav Dobrocsányi a RK Reality-Kontakt exkluzívne Vám ponúkame na predaj slnečnú záhradu na okraji obce Marcelová. Ďalšie informácie o dedine dočítate na stránke marcelová.sk.

Pozemok o rozlohe 959 m2 je vedený ako záhrada a nachádza sa v intraviláne obci. Podľa evidencií nachádza sa na 2 susediacich parcelách 507+452 m2.

Rozmery pozemku 15 m šírka x 66 m dĺžka.



Nehnuteľnosť je ohradená s plotom. Záhrada sa môže používať na výsadbu ovocných stromov resp. viniča, alebo na chov hospodárskych zvierat

Prístupová cesta k nehnuteľnosti je asfaltová. Inžinierske siete sú blízko k pozemku.


Viac info a obhliadky:






Vlastníte nehnuteľnosť a chceli by ste ju predať či prenajať? Využite služby Reality KONTAKT, máme od r. 2007 máme takmer 15 ročné skúsenosti a náš realitný ako aj právny systém oceníte.

Reality KONTAKT hľadá pre svojich klientov domy, pozemky byty na predaj v okolí: Nové Zámky a okolie, Štúrovo a okolie, Šurany a okolie, Kolárovo a okolie , Komárno a okolie.

Vydávame "na počkanie" potvrdenia na ohodnotenie nehnuteľnosti pre notára alebo na súdne konania.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku959 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodanie
El. napätienie
Plynnie
Kanalizácianie
Inžinierske sieteblízko
Orientáciajuhovýchodná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta