BabonyTRE I PREDAJ 4 - podlažná administratívna budova v Starom Meste

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Kubániho
481.64 m²
3
áno - 3 autá
pôvodný
nie
áno
predaj - Kancelárie
2.000.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6745x zobrazená v zozname / 874x zobrazená detailne / 874x zobrazená detailne tento mesiac

Babony TRE Vám ponúka na predaj peknú príjemne presvetlenú 4 – podlažnú budovu v okrajovej časti Starého Mesta, neďaleko Horského parku, v pokojnej lokalite na Ulici Kubániho v zástavbe rodinných domov a bytových domov, s vlastnou záhradkou. Pomerne nová 20 – ročná budova s nebytovými priestormi s rozlohou takmer 500 m² a balkónom s výmerou 9,3 m², aktuálne moderná administratívna budova, Vám ponúka rôzne možnosti využitia. Vďaka variabilite priestorov, výbornej dopravnej dostupnosti, vlastnému parkovaniu pre 5 - 6 aut (s možnosťou dobudovať ďalšie 4 parkovacie miesta), je budova ideálna aj ako zdravotnícke zariadenie (jednodňová chirurgia, plastická chirurgia, zubári, psychológovia), moderné športové zariadenie, vzdelávacie zariadenie (jazyková škola, súkromná škola, materská škola, centrum voľného času), dom s bytovými jednotkami. Priestory sú ideálne aj pre advokátov, architektov a v neposlednom rade ako firma informačných technológií.

Budova


- kolaudovaná v r. 2003
- 3 nadzemné podlažia, 1 podzemné podlažie (suterén)
- zastavaná plocha budovy: 162 m² z celkovej výmery pozemku (536 m²), záhrada (pozemok okolo budovy): výmera 374 m²
- obvodové múry a priečky z tehiel Porotherm, na 1.-3. nadzemnom podlaží sa nachádzajú v interiéri aj montované priečky s plnými alebo sklenenými výplňami

Dispozícia


- 1. PP (115,19 m²): tvorí 5 miestností, z toho dve sú garáže - dvojgaráž, jednogaráž, kotolňa, sklad, miestnosť pre upratovačku, klimatizovaná miestnosť pre výpočtovú techniku, chodba a schodisko, ktorým sa dostaneme na 1. NP,
- 1. NP (122,77 m²): nachádzajú sa tu 3 miestnosti, z ktorých jedna veľká slúži ako open space kancelárie, 2. miestnosť ako sekretariát a tretia je uzavretou kanceláriou. Príslušenstvo tvorí kuchynka a sociálne zariadenie pozostávajúce z chodby a 2 WC, zádverie a schodisko, ktorým sa dostaneme na 2. NP.
- 2.NP (127,82 m²): rovnako ako na 1. NP: 1 veľká otvorená miestnosť a dve menšie miestnosti oddelené deliacimi priečkami s plnými a sklenenými výplňami, príslušenstvom je kuchynka a sociálne zariadenie pozostávajúce z chodby a 2 WC, zádverie a schodisko, ktorým sa dostaneme na 3. NP.
- 3.NP (115,86 m² + 9,30 m²): je posledným nadzemným podlažím budovy. Nachádza sa tu chodba, 2 miestnosti, väčšia sa využíva ako open space kancelária, 2. miestnosť je uzavretá zasadačka. Príslušenstvo tvorí kuchynka a sociálne zariadenie pozostávajúce z chodby a 2 WC. Balkón s pekným výhľadom na okolie sa nachádza na tomto poschodí.

Lokalita:


-okrajová časť Starého Mesta, blízko je Horský park, Patrónka, Kaufland, MHD zastávky (zastávka Depo Hroboňova, Dubová, ), športový areál, ZŠ, MŠ, občerstvenie

VÝHODY:


- kvalitná pomerne nová 20 - ročná stavba z pálenej tehly Porotherm s výbornými teplo-izolačnými vlastnosťami
- administratívna budova sa nachádza z pohľadu dostupnosti autom ale aj MHD na výbornom mieste, a to aj v čase dopravných špičiek (3 možné hlavné cestné ťahy ako sa dostať von z mesta)
- vlastný pozemok (záhrada) – priestor na relax, možnosť vytvorenia ďalších parkovacích miest
- 3 parkovacie miesta v garáži, 2 – 3 vlastné parkovacie miesta v uzavretom areáli budovy
- dispozícia a lokalita budovy umožňuje rôznorodé využívanie budovy (zdravotníctvo, vzdelávanie, obchodné priestory, administratíva, šport, bývanie)
- pomerne nízke mesačné náklady na prevádzku veľkej budovy
- klimatizovaná miestnosť pre výpočtovú techniku, 2 rôzne nezávislé druhy internetového pripojenia
- vlastný plynový kotol
- možné okamžité využívanie budovy bez nutných väčších opráv
- INTERNET dve prípojky: jedna Mikrovlnou a druhá káblom


Cena:


2.000.000 (konečná cena zahŕňa celý proces a servis prevodu nehnuteľnosti)
- výmera pozemku: 536 m², zastavaná plocha: 162 m², úžitková plocha budovy (všetky podlažia spolu): 481,64 m²

Na vyžiadanie klienta zašleme videoobhliadku, prípadne bližšie informácie a fotografie, o ktoré budete mať záujem. Rovnako v prípade Vášho dopytu Vám zašleme presnú kalkuláciu/ ponuku z hypotekárnej banky a zabezpečíme celý proces.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľnosti sa stará kancelária Babony TRE. Prípravu nehnuteľnosti na fotenie, fotografa, grafika či homestaging zabezpečuje rovnako naša kancelária.

Tešíme sa na Vás. Team TopRealEstate Babony. 

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha481.64 m²
Úžitková plocha481.64 m²
Počet poschodí3
Vlastníctvofiremné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Internetiné
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Garážáno - 3 autá
Výťahnie
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové