Chalupa na predaj v obci Štrba

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Poprad
90 m²
426 m²
predaj - Chata
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2937x zobrazená v zozname / 231x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

Dvojpodlažná chalupa napojená na všetky IS s novou strechou, pozemkom s rozlohou 426m2, altánkom, drevenými prístavbami a parkovaním vo dvore.

V roku 2016 prebehla v chalupe rekonštrukcia elektrických rozvodov a výmena strešnej krytiny. V chalupe je nový plynový kotol, ktorý zabezpečuje vykurovanie celej nehnuteľnosti. V obývačke sú krbové kachle ako doplnkové kúrenie, prípadne pre dodanie príjemnej atmosféry po zimnej lyžovačke.
Voda je z obecného vodovodu, odpad ide do kanalizácie. Parkovanie je možné vo dvore na zámkovej dlažbe, ktorá je prakticky položená až po koniec domu. Na dom sú napojené drevené hospodárske prístavy. Za domom je altánok a záhrada do mierneho svahu. Pozemok je slnečný počas celého dňa.
Dispozícia: priestranná vstupná chodba z ktorej sa prechádza do samostatnej kuchyne so špajzou, obývačky, kúpeľne so sprchovým kútom a WC a menšej technickej miestnosti pod schodiskom v ktorej je druhé WC. Na poschodí sú dve podkrovné spálne.

Dom je funkčný, nevyžaduje nevyhnutnú investíciu. Vhodný je na chalupu, kvôli skvelej lokalite na prenajímanie, ale vďaka napojeniu na IS aj na trvalé bývanie pre menšiu rodinu napríklad v chalupárskom štýle.

Obec Štrba má vynikajúce napojenie na diaľnicu a služby v okolí. K najbližšiemu lyžiarskemu v stredisku Snowpark Lučivná je to len 6km. Štrbské Pleso 13km. Tatranská Lomnica 30km, Starý Smokovec 26km, Poprad 18km

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku426 m²
Úžitková plocha90 m²
Statusaktívne