Chalupa s letnou kuchyňou v obci Litava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Krupina
230 m²
835 m²
predaj - Chata
70.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2100x zobrazená v zozname / 182x zobrazená detailne / 182x zobrazená detailne tento mesiac

V srdci nádhernej obce Litava, je na predaj gazdovský dom s letnou kuchyňou.
Predná časť gazdovského domu bola donedávna obývaná. Pozostáva zo 4 miestností, kúpeľne s wc a kotolne. Ďalej sú tam 2 komory, ktoré majú samostatný vchod z dvora. Pred vchodom je veľká terasa.
Zadná časť domu, ktorá je v pôvodnom stave asi z roku 1900, má 3 miestnosti. To znamená, že potrebuje kompletnú, rozsiahlu rekonštrukciu. Letná kuchyňa má 2 miestnosti a tiež potrebuje rekonštrukciu. Na pozemok je vstup umožnení cez 2 brány, na dvoch koncoch pozemku, ktoré takto umožňujú rozdelenie pozemku, aj domov na dve samostatné časti. Za pozemkom preteká potok, ktorý je dosť nízko oproti pozemku, takže sa netreba báť záplav.
Obec sa rozprestiera na Krupinskej planine, pri nohách supervulkánu Banská Štiavnica. Okolitá príroda ponúka množstvo využitia. Napríklad ako hubárčenie, či turistika na neďaleké zrúcaniny hradov ako Čabraď, alebo Litava.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku835 m²
Úžitková plocha230 m²
Statusaktívne