EXKLUZÍVNE - 4-IZBOVÁ NOVOSTAVBA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Jánovce
109 m²
269 m²
1
4
holopriestor
verejný vodovod
nie
230/400V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
179.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2907x zobrazená v zozname / 200x zobrazená detailne / 200x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE 4- izbová novostavba

Predstavte si, že za cenu bytu by ste bývali v 4-izbovom domčeku- novostavbe, s terasou a pozemkom, len 10 km od Senca?
Predávame posledný 4-izbový domček v Jánovciach. Dom je súčasťou dvojdomu a série rovnakých dvojdomov na ulici, čo zaujme na prvý pohľad nejedného človeka. Pred domom je vlastná parkovacia plocha pre 3 autá. Pozdĺž domu prejdete dozadu na terasu a záhradku, kde môžete grilovať, alebo umiestniť pre deti bazén, či trampolínu.

Dom sa aktuálne predáva v stave holodom nasledovne:
Dom má elektriku, kanalizáciu, vodu aj optiku , prípravu na klimatizáciu, predprípravu na el.žalúzie. Okná sú plastové 5-komorové (3-sklo), a rovnako i vstupné dvere sú značky Salamander, dom je zateplený, má vymaľované steny na bielo, zásuvky a vypínače, el.podlahovka, termostaty prednastavené, terasu, ktorá je od susedov oddelená nepriehľadne (viď. video)

Výhody dispozície domu:


chodba je dispozične predpripravená na vstavanú skriňu, pri vstupe je po pravej strane prvé samostatné WC (Geberit), na ľavej strane 2 detské izby sú priestranné a svetlé. Technická miestnosť sa nachádza oproti veľkej kúpeľni. V nej sa nachádza príprava na vaňu i sprchový kút, kotol, WC- geberit , malým múrikom je oddelená od technickej časti pre práčku, či sušičku. Pri vstupe do priestrannej kuchyne s obývačkou Vás očarí priznaná šikmá strecha, ktorá robí priestor luxusným. Z obývačky sa vychádza na terasu a do záhradky. Taktiež z nej vojdete do spálne, ktorá má navyše vyčlenenú a oddelenú časť ako šatník.
Susedia sú príjemní, obec má dobrú občiansku vybavenosť.


Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej a bezpečnej realizácie obchodu. Ochotne Vám zabezpečia vypracovanie znaleckých posudkov, dokumenty pre kataster nehnuteľností, poradenský servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov.

Obhliadky Vám viem zabezpečiť 7 dní v týždni. Preto nás neváhajte kontaktovať na čísle .

Mgr. Lucia Dugovičová

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku269 m²
Zastavaná plocha109 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vývoj ceny