Exkluzívne na predaj rodinný dom s pozemkom 1043 m2, Rajec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Rajec
Ulica.: 1. maja
1043 m²
nedokončený
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
145.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2274x zobrazená v zozname / 282x zobrazená detailne / 32x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj rodinný dom, ktorý sa nachádza v blízkosti centra mesta Rajec.
Dom je postavený na rovinatom a slnečnom pozemku o výmere 1043 m2 a je situovaný na začiatku pozemku. Dom je jedným múrom spojený so susedným domom, kde sa nachádza predsieň. S predsiene je vstup do domu, kde sa na prízemí nachádza priestranná chodba so schodiskom do pivnice a podkrovia, kuchyňa spojená s obývacou izbou, spálňa so šatníkom kúpelňa a samostatná toaleta. Podkrovie ponúka dostatok priestoru na dobudovanie ďalších izieb. V pivnici sa nachádzajú tri miestnosti. Dom bol kompletne obkopaný, podrezaný a odizolovaný. Tehlový dom sa predáva v štádiu rozbehnutej rekonštrukcie, čo ponúka novému majiteľovi možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv. Dom je napojený na elektrickú energiu, plyn, kanalizáciu, verejný vodovod a vlastnú studňu. Tichý pozemok ponúka možnosť oddychu a relaxu. Nachádza sa tu studňa a ovocné stromy, ktoré v jesennom období ponúkajú dostatok ovocia na celú zimu. Cena nehnuteľnosti je aj s projektom na rekonštrukciu a so stavebným povolením.

Tichá lokalita ponúka dostatok súkromia a zároveň sa v blízkosti domu nachádza všetko potrebné pre pokojný život. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka, obchody, do centra mesta sa dostanete v priebehu pár minút chôdze. Rajecká dolina ponúka širokú paletu možností pre šport, turistiku a relax, kúpeľné mestečko Rajecké Teplice je vzdialené len 7 km.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t.č. ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1043 m²
Vlastníctvoosobné
Stavnedokončený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta