Exkluzívny pontón na housboat - Jarovecké Rameno, poloha 138

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
192 m²
192 m²
holopriestor
230V
predaj - Rodinný dom
274.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

952x zobrazená v zozname / 128x zobrazená detailne / 2x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte jedinečné bývanie na vode ? Ponúkame na predaj priestranný pontón pri Jaroveckom ramene, ideálny pre tých, ktorí túžia po nevšednom a pokojnom bývaní na vode.

Kľúčové vlastnosti:


Lokalita: Jarovecké rameno, poloha 138 - idylické prostredie na vode
Veľkosť: Pripravený pontón s možnosťou výstavby houseboatu s rozmermi 16x12 metrov poskytuje dostatok priestoru pre okamžitú nadstavbu. S možnosťou výtlaku až do 50 ton je pontón ideálny pre realizáciu aj dvojposchodového housboatu podľa vašich predstáv.
Plaváky: Kvalitné smaltované plaváky zaručujú dlhodobú stabilitu a bezpečnosť vášho budúceho domova na vode.
Napojenie: Pontón je vybavený napojením na vodu a elektrinu, čo zabezpečí všetky pohodlie moderného bývania.

Ponúkame nie len exkluzívne miesto pre váš nový houseboat, ale aj možnosť vytvoriť si životný priestor presne podľa vašich predstáv. Či už snívate o pokojnom domove na vode alebo hľadáte jedinečnú príležitosť pre investíciu či rekreáciu, tento pontón ponúka obrovský potenciál.
Pri serióznom záujme je možná dohoda o cene. Neváhajte nás kontaktovať pre bližšie informácie a dohodnite si obhliadku tohto výnimočného pontónu ešte dnes. Staňte sa súčasťou komunity milovníkov života na vode na jednej z najkrajších lokalít pri Jaroveckom ramene.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku192 m²
Zastavaná plocha192 m²
Celková rozloha192 m²
Stavholopriestor
Statusaktívne
El. napätie230V