Iba u nás !!! Na predaj zrekonštruovaný 3 izbový dom v obci Kolta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Kolta
132 m²
1669 m²
3
nie
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

35866x zobrazená v zozname / 2224x zobrazená detailne / 338x zobrazená detailne tento mesiac

S VÝHRADNÝM ZASTÚPENÍM MAJITEĽA ! Ponúkame na predaj 3 izbový zrekonštruovaný rodinný dom s mierne svahovitým a slnečným pozemkom v obci Kolta.

Celý dom prešiel rekonštrukciou v roku 2022.



Dispozičné riešenie domu je veľmi dobré. Po vojdení do domu cez vstupnú chodbu vchádzame do priestrannej kuchyne s novou a modernou kuchynskou linkou v ktorej sú vstavané spotrebiče. Po pravej stane sa nachádzajú dve priestranné izby z ktorých jedna je spojená so samotnou kuchyňou, druhá izba je samostatná. Po ľavej strane domu sa nachádza veľká a priestranná kúpeľňa s vaňou sprchovým kútom a toaletou. Oproti kúpeľni je dispozične riešená tretia izba so šatníkom z ktorej je vedený východ na priestrannú terasu. Z chodby sa vchádza aj do menšej tzv. technickej miestnosti kde je umiestnený plynový kotol. Tento kotol zabezpečuje kúrenie domu ktoré je kombinované troma radiátormi a aj podlahovým kúrením. V kuchyni sú posuvné francúzske dvere na terasu. V dome sú nové plastové okná, plastové vchodové dvere, nové interiérové dvere v celom dome, nové radiátory. Chodba, kuchyňa a kúpeľňa je osadená modernou a peknou bielou dlažbou. Elektrické rozvody prešli kompletnou rekonštrukciou a taktiež bola osadená aj nová rozvodová skriňa . Vodoinštalácia domu je taktiež nová.

Strecha domu je taktiež úplne nová osadením nového krovu a ľahkým plechovým zastrešením.

Dom je napojený na obecnú vodu. Odpadová voda je riešená novou žumpou ktorej objem je 9m3. Na dvore je vŕtaná studňa z ktorej je zabezpečené polievanie záhrady. Predzáhradka domu ktorá je veľmi pekne upravená ako aj samotný dvor domu je osadený podzemnou závlahou.

Podlahová plocha domu je 164 m2 a obytná plocha je 132 m2 Dom má spolu s dvorom 519 m2. Záhrada je o rozlohe 1150 m2. Výmera celého pozemku je 1669 m2. Celý pozemok je oplotený. Dom je bez ťarchy a je kúpou voľný.

Dom sa nachádza len 300 metrov od centra obce, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V obci sa nachádza základná a materská škola, potraviny Coop jednota, pošta, pohostinstvo, stavebniny a domáce potreby, kaštieľ. V blízkosti obce sa nachádzajú možnosti pre milovníkov rybolovu.

Okolie je kopcovitého charakteru, najjužnejší lyžiarsky vlek na Slovensku nájdete v susednej dedinke Čechy a tak známe liečivé termálne kúpele v obci Podhájska sú vzdialené len 14 km. Kolta leží na hranici dvoch okresov, okresné mesto Nové Zámky sa nachádza len 20 km od obce.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté vyhotovenie rezervačnej a kúpnej zmluvy.
Realitná kancelária Reality - Kontakt Nové Zámky, ktorá úspešne pôsobí na realitnom trhu od roku 2007 Vám ponúka kompletný realitný poradenský servis. Taktiež spolupracujeme s autorizovanými advokátmi v súvislosti s právnym servisom. Zabezpečujeme financovanie nehnuteľnosti cez ktorúkoľvek banku. Cieľom našej realitnej kancelárie je vyvinúť maximálnu spokojnosť a komfort pre našich klientov.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Kolte

Inzerovaný rodinný dom v Kolte v cene 129.000,- € je o 14.505 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Kolte. Rozloha je o 13 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Kolte.

Pozícia realitnej ponuky

129.000,- €
Cena nehnuteľnosti 16.999,- € 490.000,- €
1669 m²
Rozloha pozemku 46 m² 6806 m²
164 m²
Zastavaná plocha 16 m² 1075 m²
1669 m²
Celková rozloha 18.6 m² 4340 m²
132 m²
Úžitková plocha 1 m² 676 m²

Kontaktujte

Róbert Fodor

hovorím po slovensky beszélek magyarul
0905472.. zobraziť 0905472835

Reality KONTAKT

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Reality KONTAKT

Gogoľova 21, NZ oproti Sociálnej poisťovni, Nové Zámky 940 02

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1669 m²
Zastavaná plocha164 m²
Celková rozloha1669 m²
Úžitková plocha132 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátD
Predzáhradkaáno - 1
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-70-38 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.