Moderný rod. dom po kompletnej rekonštrukcií na začiatku Bernolákova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Bernolákovo
Ulica.: Clementisova
280 m²
567 m²
predaj - Rodinný dom
399.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2640x zobrazená v zozname / 232x zobrazená detailne / 232x zobrazená detailne tento mesiac

B10 realitné centrum Vám výhradne ponúka na predaj moderný a kompletne zrekonštruovaný rodinný dom nachádzajúci sa na konci slepej ulice v pôvodnej časti Bernolákova.

Tento dom Vás očarí svojou novotou a príjemným dojmom už hneď pri vstupe.

Rodinný dom skrýva viacero pozitívnych prekvapení, akými sú vonkajší bazén s prekrytím, zimná záhrada/letná kuchyňa, rovinatý pozemok a celkovo dizajnovo veľmi príjemne pôsobiaci a ladiaci priestor, ktorý ešte vonia novotou.





Zoznámte sa s najvýraznejšími benefitmi tejto nehnuteľnosti:

-Dom má obývateľný suterén (spolu 5 miestností + kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom)

-Prístrešok pre auto

-Kompletne zrekonštruovaný

-Tehla

-Zimná záhrada/Letná kuchyňa

-Vonkajšia terasa

-Výborná a strategická poloha na začiatku Bernolákova



Bližšie k domu:



Dom je postavený na pozemku o výmere 567m2 pričom sa na pozemok vchádza cez kovovú bránu s automatickým pohonom.

Jedná sa o 4 izbový dom s obývateľným suterénom, ktorý prešiel v roku 2018 kompletnou rekonštrukciou. V tomto roku sa robila strecha, zateplenie, okná, nové rozvody kúrenia, vody, elektriny, podlahy, dvere. Prístrešok pre auto a letná kuchyňa sa realizovali v roku 2022.

Celú stavbu by sme vďaka rozsiahlej a kvalitnej rekonštrukcií mohli považovať za novostavbu. Nájdeme tu novú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi, ktoré sú ešte v záruke. Vinylové podlahy s vysokou odolnosťou voči oderu, dizajnovo a farebne zladený interiér tvoriaci jeden príjemný koncept. Všetko v neutrálnych, bledosivých farebných odtieňoch, ktoré pôsobia čistotou a dodávajú priestoru vzdušnosť. Veľkou výhodou je zobytnený suterén, ktorý je kompletne zrekonštruovaný a plne funkčný a môžete ho využívať ako ďalší obytný priestor.

Môžete si tu spraviť posilňovňu, umiestniť saunu, herňu pre deti, stolný tenis alebo biliardový stôl, možnosti sú neobmedzené a je to len na Vašej fantázií.





Technické údaje:



Stavebný materiál: tehla + zateplenie

Strecha: zateplená, nepochôdzna, betónová krytina

Celková plocha pozemku: 567m2



Zastavaná plocha: 113m2

Úžitková plocha bez suterénu: 280m2



Obývateľný suterén: 110m2

Zimná záhrada: 21m2



Vonkajší bazén: rozmery 6x3. Vonkajšie prekrytie a príslušenstvo

1.Kolaudácia rod. Domu v roku 1966



Kúrenie: prietokový kondenzačný plynový kotol, radiátory

IS: kanalizácia, verejný vodovod, elektrina, plyn, Internet: Slovanet





Zoznámte sa s dispozíciou:



Prízemie:

Zádverie, obývacia izba s jedálenskou časťou a kuchyňou, spálňa č. 1, kúpeľňa s vaňou a toaleta. Prechod do letnej kuchyne/zimnej záhrady s výstupom na terasu. Schodisko vedúce do suterénu a podkrovia.

Podkrovie:



Chodba, z ktorej sa vchádza do všetkých izieb, izby sú nepriechodné. 2 spálne s balkónom,

3. izba so šatníkom, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaleta.

Zimná záhrada/Letná kuchyňa:



Oku lahodiaci otvorený priestor vybavený oddychovou zónou a kuchynskou linkou s výstupom na terasu. Príjemným bonusom je predpríprava na krb, ktorú tu tiež nájdeme. Táto časť v lete funguje ako letná kuchynka a cez zimu ako zimná záhrada

Záhrada:



Prevažnú časť záhrady tvorí udržiavaný zelený trávnik so závlahou. Je pripravená pre budúcu výsadbu a ďalšiu realizáciu podľa Vašich predstáv.





Lokalita:



Nehnuteľnosť sa nachádza na tichej Clementisovej ulici s výbornými susedmi a príjemnou komunitou rodín. Bernolákovo patri k obľúbeným a vyhľadávaným miestom na bývanie aj vďaka svojej rozvinutej a dostupnej infraštruktúre s hlavnými benefitmi akými sú blízkosť pripojenia na obchvat mesta, diaľničné úseky, dostupnosť vlakového spojenia a pod.

V súčasnosti je Bernolákovo dynamicky sa rozvíjajúcou obcou s veľkou perspektívou do budúcnosti. Vzhľadom na jej rýchle rozrastanie sa, ponúka viacero služieb, ako aj vzdelanie pre Vaše deti. Obec má dve materské školy, základnú a základnú umeleckú školu, má na výber z viacerých športových aktivít pre Vaše deti, ako sú karate klub, stolnotenisový klub, futbalový klub, golfový rezort atď. Vo voľnom čase sa určite nebudete nudiť, môžete navštíviť niekoľko kultúrnych pamiatok, ísť sa prejsť po náučnom chodníku, vybehnúť s rodinou na bicykle. Centrum obce tvorí parčík, neďaleko je vyhľadávané detské ihrisko, kde trávia čas rodičia s deťmi. V lete potešia zmrzlinárne a viaceré reštaurácie a kaviarne. Na východnom okraji obce je štrkové jazero, obľúbené najmä medzi rybármi a milovníkmi plávania v prírode.





Určite odporúčam a teším sa na nových majiteľov!







V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118818



Cena: 399 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku567 m²
Úžitková plocha280 m²
Statusaktívne