Murovaná dvojpodlažná chata na Jahodníku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Lošonec
Ulica.: Jahodník
90 m²
2
3
po rekonštrukcii
studňa
nie
230V
septik
predaj - Chata
115.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2087x zobrazená v zozname / 233x zobrazená detailne / 39x zobrazená detailne tento mesiac

Plánujete tráviť voľné chvíle v prírode s dostatkom súkromia? Ponúkam Vám na predaj dvojpodlažnú murovanú chatu na celoročné bývanie vo vyhľadávanej rekreačnej oblasti Jahodník. Úžitková plocha je 90m2.

DISPOZÍCIA:


Prízenie
- vstupná chodba
- kúpelňa so sprchovým kútom a WC
- plne zariadená kuchyňa
- obývacia alebo spoločenská miestnosť s funkčným krbom

Podkrovie


- spálňa
- spálňa s loggiou

Podlahy v obytných miestnostiach sú z keramickej dlažby + drevené palubové,drevené okná s drevenými okenicami. Chata disponuje studenou vodou + elektrický zásobníkový ohrievač na teplú vodu. Kúrenie zabezpečené elektrickými výhrevnými telesami a krb na tuhé palivo. V celej chate je zavedená elektrina s automatickým istením. Kanalizácia má vybudovaný samostatný septik.

Bezproblémová dostupnosť autom.



V blízkosti chaty sa nachádza jaskyňa Driny a Smolenický zámok.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej a bezpečnej realizácie obchodu. Ochotne Vám zabezpečia vypracovanie znaleckých posudkov, dokumenty pre kataster nehnuteľností, poradenský servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha70 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaseptik
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Krbáno
Oknádrevené