Na predaj 3 izbový rodinný domček s veľkým pozemkom v obci Bánov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Bánov
110 m²
2636 m²
3
áno
úplne prerobený
studňa a vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
153.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2461x zobrazená v zozname / 226x zobrazená detailne / 226x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3 izbový rodinný domček užšom centre obce Bánov. Výmera pozemku je 2636m2, zastavaná plocha 135m2 a úžitková plocha 110m2.

Realitná kancelária MyHome ponúka na predaj 3 izbový rodinný domček v obci Bánov. Dom sa nachádza na slnečnom pozemku o výmere 2636m2, z toho zastavaná plocha predstavuje 135m2 , úžitková plocha domu je 110m2.Domček bol postavený v rokoch 1955 a prístavba ku nemu bola postavená v roku 1965. V interiéri rodinného domčeku bola pred 4mi rokmi vykonaná kompletná rekonštrukcia vrátane elektroinštalácie, vodoinštalácie, nových hladkých stierok, plávajúcich podláh, kuchynskej linky a kúpeľne s komplet zdravotechnikou. Na pozemku sa okrem domu nachádza aj terasa, studňa, altánok s krbom, stodola, v záhrade je vysadený rakytník. Dom nie je zateplený disponuje plastovými oknami, strecha je pôvodná. Dom je podpivničený čiastočne. Pozemok je oplotený, udržiavaný. Kúrenie v dome je plynovým kotlom. Rodinný dom je zabezpečený kamerovým systémom. Vykurovanie plynovým kotlom a elektrickými žiaričmi na stropoch.

Dispozícia domu:


Do domu sa vchádza do predsiene cez bezpečnostné plastové dvere, z predsiene vieme postúpiť do detskej izby, šatníku, obývacej izby z ktorej sa presunieme do kuchyne, z kuchyne do kúpeľni alebo na chodbu z ktorej sa dá ísť do suterénu alebo spálne, zo spálne do komory a možnosť výstupu na dvor.

Lokalita:


V obci Bánov nájdete lekáreň, lekárstvo, potraviny, materskú škôlku, základnú školu, pekáreň pohostinstvá, rekreačný športový areál, autobusové zastávky, vlakové zastávky, rozličný tovar.

Cena nehnuteľnosti je 153000€ vrátane všetkých poplatkov.

Ako realitná kancelária zabezpečujeme:


- Profesionálne služby certifikovaných realitných maklérov
- Právny servis cez autorizovaného advokáta
- Finančný servis
- Daňové poradenstvo
- Vklad na kataster
- Možnosť vizualizácie
- Potvrdenie o trhovej cene
- Stavebné poradenstvo
- Prepis energií

Nebojíme sa Vašich vysokých nárokov, hravo si poradíme s každou jednou Vašou požiadavkou. Našim klientom ponúkame pokoj a absolútnu istotu pri kúpe a predaji ich nehnuteľností. Naši klienti sa môžu spoľahnúť, že dostanú kvalitné služby a budú odchádzať od nás spokojní a s úsmevom na tvári.

Tešíme sa na Vás!


Team MyHOME.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2636 m²
Zastavaná plocha135 m²
Úžitková plocha110 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta