Na predaj Novostavba v obci Bzovská Lehôtka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Bzovská Lehôtka
131 m²
1
4
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
255.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8999x zobrazená v zozname / 516x zobrazená detailne / 516x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť REALLS Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj Novostavbu EKO-Ceramického prízemného rodinného domu, ktorá je umiestnená v novovznikajúcej IBV Pod Vŕškom, v obci Bzovská Lehôtka. Tento očarujúci dom sa nachádza v lone prírody a ponúka úžasný výhľad a pokojné prostredie, ktoré je snom pre tých, ktorí túžia po spojení s prírodou a komfortnom bývaní. S tromi priestrannými izbami, spojenou kuchyňou s obývacím priestorom a moderným vybavením je tento dom skvelou voľbou pre rodinný život.

Panoramatický výhľad z každého okna tohto domu sa naskytuje nádherný výhľad do okolitej prírody, čo zaručuje neopakovateľný zážitok každý deň. Spojený obytný priestor otvorená kuchyňa spojená s obývacím priestorom vytvára priestranný a pohodlný priestor ideálny na rodinné stretnutia a relaxáciu. Dom je vybavený modernou kuchyňou, podlahovým kúrením a elegantnou kúpeľňou, čo zaručuje komfortné a luxusné bývanie. Napriek idylickej atmosfére je tento dom v blízkosti všetkého občianskeho vybavenia, vrátane obchodov, škôl, čo zabezpečuje pohodlie a ľahký prístup ku všetkým potrebám v blízkej obci Sása a Pliešovce. Tento dom sa nachádza v tichej lokalite obklopenej prírodou ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú kombináciu tichého bývania a pohodlia moderného života.

Technické parametre:


Dom pozostáva z jedného nadzemného podlažia. Zvislé nosné a nenosné konštrukcie sú riešené pomocou prefabrikovaných vystužených dielcov z ľahkého keramického kompozitu z pórovitého kameniva. Strecha drevená sedlová, použitá strešná krytina z povrchovo upraveného plechu typu škridloplech. Na 1.NP sa nachádza zádverie, technická miestnosť, WC, chodba, kuchyňa, komora, Obývacia izba s jedálnou, šatník, kúpelna a 3 izby.
Zastavaná plocha objektu 131,25 m2

Celková rozloha pozemku 2015 m2



Realitná spoločnosť REALLS je členom Združenia Realitných Kancelárií Slovenska a riadi sa realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu katastrálnych a notárskych poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv a bezplatnú ponuku financovania kúpy danej nehnuteľnosti, na základe našej spolupráce so všetkými bankami, pripravenú našim špecialistom.

Dúfam, že tento popis krásnej nehnuteľnosti vyhovuje vaším potrebám, ak potrebujete ďalšie informácie, prosím dajte mi vedieť ma neváhajte kontaktovať.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bzovskej Lehôtke

Pozícia realitnej ponuky

255.000,- €
Cena nehnuteľnosti 54.000,- € 685.000,- €
131 m²
Zastavaná plocha 121 m² 670 m²
2015 m²
Celková rozloha 85 m² 2015 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha131 m²
Celková rozloha2015 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaseptik
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektáno
Krbáno
Terénmierny svah
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-810071 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.