NA PREDAJ Pekný udržiavaný rodinný dom v Diviackej Novej Vsi okr. Prie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Diviacka Nová Ves
851 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

2007x zobrazená v zozname / 168x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

Ak máte dosť bývania v meste?


TUreality ponúka na predaj starší no zachovalý 3 -izbový rodinný dom s potenciálom v Diviackej Novej Vsi, okres Prievidza. Dom umiestnený na pozemku o výmere 851 m2, v tichej, neprejazdnej ulici pri kostole. Má novú strechu, je voľný. V obci sa plánuje kanalizácia, v dome nie je zavedený plyn, ulica je plynofikovaná , je možnosť pripojenia.

Pôvodný murovaný dom s čiastočným podpivničeným. Nová strecha, pôvodné rozvody elektriky, vody a odpadu, kúrenie je na pevné palivo s možnosťou dotiahnutia plynu.

DISPOZÍCIA DOMU: vstupná chodba, obývačka, spálňa, kúpeľňa s vaňou, a toaletou, v suteréne: kotolňa.
POZEMOK: Pozemok je mierne svahovitý, dostatok parkovacieho miesta. Zadná časť je oplotená, zatrávnená.
LOKALITA: Dom sa nachádza v obci s výbornou občianskou vybavenosťou vrátane školy a škôlky, obchodov a autobusovej zastávky. Obec leží na hlavnom cestnom ťahu do Prievidze, čo zabezpečuje bezproblémovú dostupnosť do miest. Obec má taktiež bohatú históriu a v jej blízkosti sa nachádza množstvo turisticky atraktívnych lokalít. Energetický certifikát nebol vystavený. Kontakt:

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku851 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne