Na predaj predajňa rýchleho občerstvenia, Mostová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Mostová
Ulica.: Mostová
57 m²
prízemie
nie
nie
áno
nie
áno
áno
predaj - Gastro priestory
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

7869x zobrazená v zozname / 503x zobrazená detailne / 193x zobrazená detailne tento mesiac

IntExReal realitná kancelária Vám ponúka na predaj obchodný priestor, ktorý bol doposiaľ využívaný ako predajňa rýchleho občerstvenia. Budova sa nachádza v blízkosti centra obce Mostová, na ulici hlavnej, ktorá ulica je vysoko frekventovaná z dôvodu jediného smeru, respektíve hlavného ťahu na mesto Dunajská Streda a mesto Galanta. Samotná nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti autobusovej zastávky a Súkromnej strednej odbornej školy obchodu a služieb.
Budova spolu zo zatrávnením parkom, ktorý patrí k nehnuteľnosti má rozlohu o rozmeroch 268 m², z ktorého má samotná budova rozlohu o rozmeroch 57m2. Nehnuteľnosť bola postavená v roku 2010, je orientovaná na východ a ponúka viacero možností užívania na rôzne podnikateľské, obchodné alebo prevádzkové účely.
Budova je postavená z panelov, obvodové múry sú z tehál a strecha je z plechu. Súčasťou nehnuteľnosti je aj vonkajšie posedenie vedľa budovy. Parkovanie pred budovou je dvojmiestne, verejné. V budove je namontovaný alarm, disponuje internetovým pripojením a klimatizáciou. Budova je pripojená na inžinierske siete a to: elektriku, vodu a funkčný kanalizačný systém.
Dispozičné riešenie priestoru nehnuteľnosti je nasledovné:
- jeden otvorený priestor, ktorý doposiaľ bol využívaný ako predajňa s posedením,
- sociálne priestory,
- sklad,
- prípravovňa jedál a
- vonkajšia terasa.

Lokalita:


Mostová je obec iba 6 km od okresného mesta Galanta, 30 km od mesta Trnava, 47 km od mesta Nitra, 59 km od hlavného mesta Bratislava, 21 km od mesta Dunajská Streda. Občianske vybavenie obce je dobrá: ZŠ, MŠ, zdravotné stredisko – lekár pre dospelých pre deti, ženský a zubný lekár, lekáreň,- OC Jednota, reštaurácia, rôzne obchody a služby, autoumyváreň, Obecný úrad, kultúrny dom, športové ihrisko.

Pokiaľ hľadáte bývanie blízko Galanty, táto ponuka na predaj vám môže vyhovieť. Na dohodnutie obhliadky volajte alebo .


Klient Realitnej kancelárie IntExReal má zabezpečený všetko pod jednou strechou:
- Prípravu nehnuteľnosti na predaj, prenájom, Home Staging
- Kompletný Právny a Katastrálny servis zabezpečený Advokátskou kanceláriou Valach, Kišac s.r.o.– poradenstvo, autorizácia, vybavenie zmlúv, po finálne ukončenie – vrátane dohľadu zápisu do katastra nehnuteľnosti.
- Finančné poradenstvo, vybavenie hypotekárnych, spotrebných úverov, poistenie nehnuteľností, finančných zdrojov poradňa, servis.

Služby Partnerov: projektovanie domu, 2D, 3D vizualizácia, realizácia interiéru, záhrady, znalecké ohodnotenie, geometrické zápisy.

Kontakty:


Mgr. Edita Vörösová – IntExReal
Edita Vörösová, Mgr.
home stager, realitný poradca
mobil:  822, , 0911 557 822
e - mail:
web: https://reality.intexreal.sk/
web: www.intexreal.sk
FB: https://www.facebook.com/p/Galanta-nové - bývanie-Intexreal-Mgr-Edita-Vörösová-/

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha268 m²
Úžitková plocha57 m²
Poschodieprízemie
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Inžinierske sieteáno
Postavené ziné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkanie