NOVINKA - 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom pri Senci s 800m2 pozemkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Tureň
Ulica.: Tureň
173 m²
800 m²
2
5
áno
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
360.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3024x zobrazená v zozname / 353x zobrazená detailne / 353x zobrazená detailne tento mesiac

NOVINKA! Realitná kancelária VIDA REAL ponúka predaj 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom, nachádzajúci sa na veľkom oplotenom 800 m2 pozemku, situovaný v obci Tureň, okres Senec.

Dom, postavený z kvalitných tehál, bol kolaudovaný v roku 2003, jeho zastavaná plocha je 270 m2, úžitková plocha 173 m2, garáž o veľkosti 27m2. Je zateplený, strecha s Bramac krytinou. V celom dome osadené kvalitné drevené okná s izolačným dvoj-sklom. Kúrenie je kombinované - podlahové / radiátory. Kamerový systém a alarm v dome je samozrejmosťou.

IS: elektrina 230V/400V, plyn, mestská voda v dome, čistička odpadových vôd-COV. Optická prípojka.

DISPOZÍCIA:


1.NP – predsieň - technická miestnosť s plynovým kotlom, práčkou a sušičkou, hosťovská izba, kúpeľňa s WC, obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou, východ na terasu o rozlohe 31m2, špajza.
2.NP – drevené schodisko s klimatizačnou jednotkou, chodba, dve samostatné nepriechodné izby,
kúpeľňa s WC, spálňa so šatníkom a dverami na balkón o výmere 10m2 s výhľadom na pozemok.

VYBAVENIE DOMU:


Dom je kompletne zariadený, viď fotografie. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou na mieru, so spotrebičmi Whirlpool s Bosch, jedálenský stôl a stoličky. V obývacej izbe rohová sedacia súprava s konferenčným stolom a obývacou stenou. V kúpeľni je sprchový kút, umývadlo s toaletou. Na 2.NP v kúpeľni je rohová vaňa, dve umývadlá, toaleta a predpríprava na sprchový kút. Dve izby sú vybavené posteľou, písacím stolíkom a skriňou, v spálni sú dvere na balkón a do šatníka s výmerou 5m2.

VYBAVENIE POZEMKU:


Celý pozemok je oplotený. V prednej časti pozemku drevené oplotenie, s bránou na diaľkové ovládanie, vstup to garáže s rozlohou 27m2 so sekcionálnou bránou na ovládanie. V zadnej časti pozemku je drevený záhradný domček využívaný ako úložný priestor, skalka, okrúhly bazén s tepelným čerpadlom a domčekom na filtračné zariadenie, terasa o rozlohe 24m2 pri bazéne, okrasné záhony na pestovanie ovocia a zeleniny, ovocné stromy, pozemok s rozsiahlou trávnatou plochou.

LOKALITA:


Obec Tureň sa nachádza v tesnom susedstve okresného mesta Senec, výborné napojenie na diaľnice D1 a D4. Obec má dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu aj materská a základná škola. Blízke okresné mesto poskytuje výborné kultúrne aj občianske možnosti ako aj výborné rekreovanie pri Seneckých jazerách. Krásne prechádzky a cyklotrasy, splavovanie Malého Dunaja a veľa iných možností.

CENA:


Cena nehnuteľnosti je 360.000,- Eur. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti.

NÁŠ NÁZOR:



Lokalita ponúka rýchlu a pohodlnú dostupnosť do hlavného mesta, Senca, či Trnavy. Okolie a exteriér, Vás okamžite pohltí jeho atmosférou a jeho interiér pocitom tepla domova. Určite odporúčame vidieť danú nehnuteľnosť osobne! Presvedčte sa na vlastné oči, pozývame Vás na obhliadku, dovoľte nám ju osobne prezentovať a sprevádzať Vás touto úžasnou nehnuteľnosťou.

Rastislav Jajcay


VIDA REAL

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Zastavaná plocha270 m²
Celková rozloha800 m²
Úžitková plocha173 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
KanalizáciaČOV
Internetoptika
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Prístupová cestaasfaltová cesta