Predaj domu v obci Raková - Korcháň

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Raková
Ulica.: Raková
149 m²
1478 m²
predaj - Rodinný dom
179.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7331x zobrazená v zozname / 303x zobrazená detailne / 257x zobrazená detailne tento mesiac

AGENT.SK ponúka exkluzívne na predaj dom s veľkým pozemkom, ktorý sa nachádza v tichej lokalite oblasti Raková-Korcháň, pri okresnom meste Čadca. Dom je vhodný na rekreáciu s možnosťou celoročného bývania.

Pozrite si videoprehliadku domu https://youtu.be/p5zOvUtNcwE a kontaktujte realitného agenta, Tomáš Černecký , ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku.

Tento 2-podlažný dom s podkrovím s úžitkovou plochou 149 m2 a pozemkom o výmere 1478 m2, je osadený do svahu. Postavený bol nad zachovalou klenbovou pivnicou, ktorá teraz slúži ako vinná pivnica a daný do užívania bol v roku 1977. Dom prešiel rekonštrukciou a v roku 2017 bola vymenená strešná krytina z tvarovaného pozinkovaného plechu. V dome boli vymenené aj okná za plastové a dom bol zaizolovaný tepelnou izoláciou - polystyrenom s hrúbkou 50 mm.

Dom disponuje terasou 15,9 m2 ktorá ponúka krásne výhľady na okolitú prírodu. Na 1. nadzemnom podlaží s rozlohou 66,67 m2 sa nachádza vstupná chodba, chodba so schodiskom, kúpeľna spojená s toaletou, kuchyka s veľkým elektrickým sporákom a obývacia izba s krbom. Na 2. nadzemnom podlaží s rozlohou 56,24 m2 sa nachádzajú 2 spálňe. Podlažia sú prepojené drevenými schodmi.

Zo zadnej strany domu sa schádza vstup do murovanej pivnice a zároveň do kotoľne s úžitkovou plochou 26,3 m2. Dom je napojený na verejné rozvody elektriny a vody. Má ustredné teplovodné kúrenie - zdroj vykurovania kotol na tuhé palivo s automatickým podavačom paliva a solárny systém ohrevu úžitkovej vody (fotovoltika). Odpad je riešený odkanalizovaním do vlastnej žumpy.

Okolie domu je neustále udržiavané a upravované s množstvom okrasných drevín a rastlín. Dom sa predáva kompletne zariadený a disponuje vlatným bespečnostným systémom, ktorý slúži na ochranu nehnuteľnosti.

Na pozemku sa nachádzajú daľšie stavby:



Garáž 1 o výmere 40,2 m2

Garáž 2 o výmere 18,59 m2


Altánok 1 o výmere 16,06 m2
Altánok 2 o výmere 16 m2

Sklad o výmere 8,12 m2.



V tesnej blízkosti domu sa nachádza lyžiarsky vlek a v okolí sa nachádza množstvo turistických chodníkov v krásnej prírode. V meste Čadca, ktoré sa nachádza asi 15 km od domu, nájdete množstvo reštaurácii, kaviarní, poštu, benzínovú pumpu, lekáreň a obchody, ako aj ďalšie prevádzky pre rekreáciu, šport a zábavu, kúpalisko, krytú plaváreň a iné výhody typické pre mestský život.

Kúpu tohto rodinného domu je možné financovať hypotékou, ktorú vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme hypotekárne ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Spločnosť AGENT.SK, poskytuje profesionálne služby v oblasti sprostredkovania predaja, prenájmu, kúpy, financovania a poistenia nehnuteľností. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a poisťovňami. Všetko potrebné k predaju, prenájmu, kúpe, financovaniu a poisteniu nehnuteľností, získate na jednom mieste. Zatiaľ čo vy sa budete venovať svojej práci, rodine, priateľom a záľubám, naši realitní a finanční agenti budú pracovať pre vás.

© Text, fotografie, 3D prehliadky a videoprehliadky, sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie AGENT.SK, ktorá ponúka na svojej webovej stránke ďalšie nehnuteľnosti na predaj a prenájom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Rakovej

Inzerovaný rodinný dom v Rakovej v cene 179.900,- € je o 55.203 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Rakovej. Rozloha je o 40 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Rakovej. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Rakovej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR-12...

Pozícia realitnej ponuky

179.900,- €
Cena nehnuteľnosti 27.000,- € 429.900,- €
1478 m²
Rozloha pozemku 174 m² 2308 m²
720 m²
Zastavaná plocha 43 m² 720 m²
149 m²
Úžitková plocha 53 m² 300 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1478 m²
Zastavaná plocha720 m²
Úžitková plocha149 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-12798753 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.