Predaj, garáž Bratislava Nové Mesto, Teplická

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: BA - Nové Mesto
18 m²
neuvedené
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - Garáže
26.999,- € K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke).
Ponúknite vlastnú cenu

7451x zobrazená v zozname / 858x zobrazená detailne / 204x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj garáž v radovej zástavbe v Bratislave, mestská časť Nové Mesto na ulici Teplická. Celková plocha garáže 18 m2. V garáži je predpríprava na zavedenie elektriny, vo vnútri sa nachádza montážna jama. Brána je plechová, uzamykateľná na petlicu. Garáž aj pozemok pod garážou sú v osobnom vlastníctve, z tohto dôvodu a dôvodu odpojenia elektriny sú náklady nulové. Pred garážou je veľká voľná spevnená plocha, ktorá umožňuje pohodlné vchádzanie aj možnosť ďalšieho parkovacieho miesta pred garážou. Garáž je k dispozícii ihneď.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Garáž je v pôvodnom stave, udržiavaná, suchá, čistá a prázdna.
VÝHODY: - osobné vlastníctvo garáže aj pozemku pod garážou
- nulové náklady
- montážna jama
- veľká plocha pred garážou
MESAČNÉ NÁKLADY: teraz 0 eur, podľa odberu elektriny
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905.731.533 ID ponuky: BA-65368
K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha18 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vývoj ceny