PREDAJ útulného 6 izbového rodinného domu s garážou Šelpice pri Trnave

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Šelpice
Ulica.: Staničná
176 m²
446 m²
5
áno - 1 auto
verejný vodovod
230/400V
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

49497x zobrazená v zozname / 2223x zobrazená detailne / 174x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám predstavuje na predaj krásny 6-izbový rodinný dom, so záhradkou na pozemku o veľkosti 446 m2, nachádzajúci sa v okrajovej časti obce Šelpice, okres Trnava.

DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI:



Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení nás prosím kontatkurje, radi Vám pošleme link na Virtuálnu prehliadku.

Rodinný dom je riešený do obdĺžnikového tvaru s obytným podkrovím. Úžitkovú plochu domu predstavuje: cca 172 m2 interiér (úžitková plocha prízemia cca 88 m2 + úžitková plocha podkrovia cca 88 m2) + terasa (cca 24 m2). Rodinný dom je výborne dispozične riešený. Vďaka rozdeleniu na dennú a nočnú časť poskytuje množstvo priestoru a súkromia. Po vstupe do nehnuteľnosti cez hlavné vstupné dvere sa ocitáme v chodbe (cca 8,5 m2), z chodby sa vchádza do dennej časti domu, priestrannej obývacej izby s jedálenskou sekciou (cca 23 m2) a s kuchyňou (cca 7,3 m2). Z chodby sa vchádza do kúpeľne (cca 5,4 m2), samostatnej toalety (cca 1,17 m2) a dvoch samostatných nepriechodných izieb (12,8 m2 a 11,5 m2). Z dennej časti sa vychádza na zastrešenú terasu (cca 21 m2).
Z centrálnej chodby sa schodiskom dostávame do podkrovia, do priestrannej centrálnej chodby slúžiacej ako druhá obývacia izba. V nočnej časti podkrovia sú situované dve samostatné nepriechodné izby (cca 19 m2 a 14 m2.), kúpeľňa s toaletou.

Pri dome je situovaná samostatne stojaca garáž s elektrickou bránou, s možnosťou parkovanie jedného auta, časť garáže je tvorená samostatnou miestnosťou a toaletou. Vykurovanie je zabezpečená elektrickými infražiaričmi.
Pred garážou možnosť parkovanie dvoch osobných automobilov.

TECHNICKÝ STAV DOMU:



Stavba je samostatne stojaci, 6 izbový rodinný dom s obytným podkrovím (1. n.p. obývacia izba, kuchyňa, 2 x spálňa, kúpeľňa, toaleta, chodba a 2. n.p. priestranná chodba/prechodná obývacia izba, 2 x spálňa, kúpeľňa s toaletou).

Rodinný dom bol prvotne mienený realizovať podľa katalógového projektu bungalovu, počas výstavby majiteľ preriešil dispozíciu prízemia a rozhodol sa využiť podkrovie na obytné účely.

Výstavba nehnuteľnosti bola uskutočnená v rokoch 2010, dokončenie do aktuálneho stavu v nasledujúcich rokoch. Nehnuteľnosť vybudovaná z tepelnoizolačných tvárnic Ytong Lambda, silikónová fastáda, strešná krytina Tondach, tepelná izolácia strechy je zabezpečená fúkanou izoláciou Nobasil, tepelná izolácia medzi podlažiami je taktiež zabezpečená izoláciou Nobasil. Na časti strechy s juho - východnou orientáciou sú nainštalované fotovoltaické pany.
Na nehnuteľnosti sú osadené plastové okná s izolačným troj sklom s interiérovými hliníkovými žalúziami, v interiéry boli položené keramické podlahy, osadené interiérové dvere s obložkami, finish imitácia dreva, v kúpeľni na prízemí položené keramické podlahy, steny obložené keramickými obkladmi, vybudovaný sprchový kút s dažďovou hlavicou, osadená rohová vaňa. V kuchyni osadená kuchynská linka v elegantnom finiše krémová biela v kontraste s imitáciou prírodných materiálov, osadená vstavanými spotrebičmi, elektrická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, nainštalovaný digestor, osadený antikorový dres.
Vykurovanie nehnuteľnosti je zabezpečené podlahovým kúrením na prízemí a klimatizáciou s funkciou ohrevu vzduch v podkroví. Ohrev TUV je zabezpečený elektrickým ohrievačom so zásobníkom vody zn. Artison, situovaný v kúpeľni v podkroví.

Nehnuteľnosť sa predáva čiastočne zariadená (možnosť individuálnej dohody s predávajúcim)

POZEMOK A INŽINIERSKE SIETE:



Nehnuteľnosť je situovaná v okrajovej časti obce Šelpice na rovinatom pozemku s rozlohou 446 m2 (šírka cca 19 m a dĺžka cca 22m) s orientáciou juho - západ (smer do ulice) severo - východ (smer do záhrady).
Nehnuteľnosť je napojená na inžinierske siete: elektrina, obecná voda, vlastná studňa, obecná kanalizácia, možnosť napojenia na rozvod plynu.

NÁKLADY SPOJENÉ S UŽÍVANÍM NEHNUTEĽNOSTI:



Elektrina: 45,-€ / mesiac
Internet+TV – optický kábel: individuálne podľa potrieb klienta a aktuálnej ponuky dodávateľa

LOKALITA:



Nehnuteľnosť je situovaná v okrajovej časti obce Šelpice v okrese Trnava. Dostupnosť do krajského mesta Trnava je zabezpečená autobusovou a vlakovou dopravou. Krajské mesto Trnava je vzdialené 5 km, napojenie na diaľnicu D1 do 15 minút, hlavné mesto Bratislava vzdialené cca 55 km.

V danej lokalite a jej blízkosti je možné užívať si mnohé voľnočasové aktivity, spoznávať krásy Malých Karpát a ich vinársku trádíciu, spoznať históriu vychádzkou na Smolenický zámok, hrad Červený Kameň, zrúcaninu hradu Dobrá Voda, Kaštieľ Dolná Krupá, pútnické miesto Katarínka.

CENA:



Na vyžiadanie v relitnej kancelárii Prius company.


Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku446 m²
Zastavaná plocha141 m²
Celková rozloha229 m²
Úžitková plocha176 m²
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Terasaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno