Predáme novostavbu 4-izb. RD, Veľký Lapáš, okr. Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Veľký Lapáš
Ulica.: Veľký Lapáš
123 m²
455 m²
4
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

86066x zobrazená v zozname / 4050x zobrazená detailne / 40x zobrazená detailne tento mesiac

Ak preferujete bývanie v rodinnom dome v blízkosti Nitry a v novovybudovanej lokalite mimo hlavného ťahu, možno práve pre Vás bude tou pravou ponukou 4-izbová novostavba murovaného rodinného domu v obci Veľký Lapáš, vzdialenej od Nitry 6 km, od rýchlostnej cesty R1 3 km.

Výmera zastavanej plochy je 123 m2, rozloha pozemku 455 m2, šírka 19 m.

Vykurovanie elektrické podlahové. Z dostupných inžinierskych sietí je dom napojený na elektrickú energiu, vodu a kanalizáciu.

Pri stavbe boli použité kvalitné materiály. Obvodová konštrukcia je hrubá 300 mm, vnútorné priečky 115 mm, obe z tehly Wienerberger. Strecha sedlová s betónovou krytinou Bramac. Okná plastové, izolačné trojsklo, exteriérové dvere plastové.

Rodinný dom je dispozične riešený nasledovne: vstupná chodba, technická miestnosť s možnosťou vybudovania samostatného WC, kuchyňa prepojená s obývacou izbou s výstupom na terasu, v nočnej časti 3 samostatné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou a WC.

Veľkou výhodou ponúkanej nehnuteľnosti je možnosť výberu materiálov použitých na dokončenie interiéru, t.j. laminátové podlahy, keramická dlažba, obklady, sanita, kuchynská linka a pod.

Energetický certifikát k nehnuteľnosti - A1.



Rodinný dom sa predáva v štádiu výstavby "Holodom", cena za výstavbu v štádiu "NA KĽÚČ" závisí od Vášho výberu materiálov.

Obec Veľký Lapáš ponúka obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť.

Zaujala Vás táto ponuka, alebo máte doplňujúce otázky? V takomto prípade ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Veľkom Lapáši

Rozloha je o 17 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu vo Veľkom Lapáši. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu vo Veľkom Lapáši. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-01...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku455 m²
Úžitková plocha123 m²
Počet izieb4
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-01-0056 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.