Predáme novostavbu rodinného domu v štádiu dokončenia ''NA KĽÚČ''

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Vráble
Ulica.: Sadová
139 m²
4
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
275.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3581x zobrazená v zozname / 240x zobrazená detailne / 240x zobrazená detailne tento mesiac

Výborná ponuka bývania k okamžitému nasťahovaniu!

Hľadáte rodinný dom - novostavbu nachádzajúcu sa v meste Vráble alebo v jej mestských častiach Horný Ohaj alebo Dyčka? Práve Vám predstavujeme na predaj nedávno dokončenú novostavbu rodinného domu nachádzajúceho sa na Hornom Ohaji s rýchlou dostupnosťou do centra mesta.

Táto ponuka prízemného 4-izbového samostatne stojaceho rodinného domu je exkluzívna a jedinečná. Zastavaná plocha predstavuje 139 m2. K nehnuteľnosti prislúcha rovinatý pozemok o výmere 430 m2 s možnosťou zväčšenia a odkúpenia ďalšieho pozemku s výmerou podľa dohody v sume 90€/m2.

Z dispozičného hľadiska tento bungalov pozostáva zo zádveria, chodby, 2 detských izieb, spálne so šatníkom a vlastnou kúpeľňou, hlavnej kúpeľne, samostatnej toalety s technickou miestnosťou a otvoreného priestoru kuchyne s komorou, obývacej izby a jedálne. Z obývacej izby, oboch detských izieb a spálne je výstup na prekrytú terasu.

Majiteľ dbal pri stavbe na výber kvalitných materiálov. Múry sú tehlové s hr. 300 mm + zateplenie + fasádna omietka a drevoobklad. Interiérové priečky – Porfix. Strešná konštrukcia komplet – stropné nosníky, tepelná izolácia a hydroizolácia, krytina – PUR panely. Okná plastové, 3-sklá vo farbe bielej (interiér) a antracitovej (exteriér) s vnútornými žalúziami. Vstupné dvere taktiež plastové. Stropy sadrokartónové.

Táto novostavba sa predáva dokončená do štádia na kľúč, tzn. v dome sú stierky, biela maľovka, interiérové dvere s obložkami, podlahy – laminátová podlaha a dlažba, sanita v kúpeľniach, na mieru vyrábaná kuchynská linka vrátane spotrebičov, komplet elektroinštalácia (zásuvky a vypínače). Vzhľadom k energetickej úspornosti je v dome inštalované tepelné čerpadlo A++, bivalentný zásobník TÚV, viaczónové podlahové vykurovanie, v obytných miestnostiach sú jednotky multizónovej klimatizácie. Bezpečnosť má na starosti zabezpečovací systém JABLOTRON. Pre nových vlastníkov je k dispozícií predpríprava na satelit, SMART HOME, videointerkom, kamerový systém a optické pripojenie internetu. V exteriéri je na dome aplikovaná fasádna omietka v kombinácii s pravým drevoobkladom, oplotenie pozemku a terénne úpravy v okolí domu, chodník a schody k vstupu zo zámkovej dlažby, terasa zo zámkovej dlažby. Na streche sú inštalované fotovoltaické panely. Toto všetko Vám ponúka táto novostavba.

Z hľadiska dostupnosti inžinierskych sietí je táto nehnuteľnosť napojená na elektrickú energiu, kanalizáciu a mestskú vodu.

Uvedená cena 275.000€ je za rodinný dom v štádiu na kľúč s pozemkom.

Energetický certifikát na vyžiadanie.



V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha139 m²
Počet izieb4
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Novostavbaáno