PREDANÉ EXKLUZÍVNE - rodinný dom v Košiciach, MČ Západ, ul. Púchovská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Púchovská
199.53 m²
429 m²
2
5
áno
verejný vodovod
230/400V
áno - 1
predaj - Rodinný dom - Novostavba
339.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

42623x zobrazená v zozname / 15112x zobrazená detailne / 192x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÉ


Hľadáte bývanie s ľahkou dostupnosťou do centra mesta? Exkluzívne Vám ponúkame na PREDAJ rodinný dom (5-izbový) s garážou v MČ Košice - Západ, ulica Púchovská. Dom je s virtuálnou prehliadkou, ktorá vás prevedie celou nehnuteľnosťou a nahradí Vám tak klasickú obhliadku. Nachádza sa v žiadanej lokalite . Je súčasťou obytného súboru GROT IV Košice. Jedná sa o radový, však rohový dom, čiže má aj väčší pozemok o rozlohe 429 m2, ktorý je oplotený (vstup na pozemok aj z bočnej ulice). Parkovanie – v garáži, dve parkovacie miesta pred domom, dve parkovacie miesta priamo na pozemku. Pozemok nie je upravený. Súčasťou ceny je vonkajšia, ešte nepoužívaná jacuzza (vírivka) pre 6 osôb, vďaka ktorej si vytvoríte záhradné (intímne) rodinné wellness.
Dom je tehlový, má rozlohu 221,65 m2 (z toho: 1. NP: 113,83 m2 + vonkajšia terasa:22,12 m2, 2. NP: 85,70 m2), pričom zastavaná plocha domu je 146 m2. Orientácia domu: „V/Z. Je napojený na všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrina, kanalizácia). Má aj vlastnú studňu. V celom dome je podlahové kúrenie + v kúpeľniach rebríkové radiátory, nábytok vyrobený na mieru, podlahy laminátové, keramické, schody drevené, plastové francúzske okná, exteriérové žalúzie, ALARM. K nehnuteľnosti nie je zatiaľ vydaný energetický certifikát, nakoľko dom nie je ešte skolaudovaný (až po kolaudácii prístupovej cesty, ktorá prebieha na Grote v etapách).

Dispozičné riešenie domu umožňuje využívať ho aj pre dve generácie:

1.PP:
- vstupná predsieň, z ktorej je aj vstup do garáže,
- chodba,
- spálňa so vstavanými skriňami, s vlastnou kúpeľňou (sprchový kút) a WC,
- kuchyňa vrátane spotrebičov (indukčná doska, digestor, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, samostatná chladnička s mrazničkou), špajza, východ na terasu do záhrady,
- obývačka s presklenou jedálenskou časťou a krbom, ktorú vďaka zaťahovacím dverám viete oddeliť od kuchyne, s východom na terasu,
- WC pre hostí,
- úložný priestor pod schodami,
- garáž o rozlohe 20,45 m2 s výstupom do záhrady

2.NP:
- chodba,
- obývačka s balkónom (v súčasnosti je to obývačka s kuchynským kútom),
- 2 izby so vstavanými skriňami,
- samostatný šatník vrátane nábytku na mieru,
- kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a WC,


Kúpna cena domu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.
V prípade rýchleho jednania dohoda na cene istá. Dom je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, veľmi ochotne pomôžem.
Virtuálna prehliadka – https://my.matterport.com/show/?m=EkXL8X117fX

Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Ing. Renáta Kalaninová, RSc.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku429 m²
Zastavaná plocha146 m²
Celková rozloha221.652 m²
Úžitková plocha199.53 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónáno - 1
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno