Predané - Rekreačná chata - Vyhne

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Vyhne
91 m²
741 m²
predaj - Chata
64.990,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1534x zobrazená v zozname / 13505x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk – dovoľuje si upriamiť vašu pozornosť na predaj zaujímavej rekreačnej trojpodlažnej chaty postavenej na výnimočnom mieste južnej časti Štiavnických vrchov pri lese, v obci Vyhne.

Chata, ktorá určite upúta svojou útulnosťou má murované prízemie , zrubové poschodie s podkrovím a je situovaná na pozemku s celkovou rozlohou 741 m2 a úžitkovou plochou 91 m2. Súčasťou prízemia je garáž, nad ktorou sa nachádza veľká terasa s krásnym výhľadom.
Prízemie pozostáva z veľkej vstupnej haly, izby s krbom (súčasťou je aj vstavaná skriňa), kúpeľne s vaňou a umývadlom, samostatného WC a špajze, v ktorej je umiestnený sporák s plynovou bombou. Na poschodie vstupujete po drevenom schodisku s dreveným kazetovým obkladom. Na poschodí sa nachádza jedáleň, kuchyňa a obývačka so vstupom na terasu. V podkroví je jedna izba, ktorú je možné rozdeliť na dve menšie samostatné miestnosti.
Nehnuteľnosť je napojená na obecný vodovod, kanalizáciu a elektrickú energiu 230/380V. Vykurovanie zabezpečuje krb a sporák na tuhé palivo. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom.
Chata je kompletne zariadená a je na predaj spolu so spotrebičmi, na oknách aj dverách nehnuteľnosti sú drevené okenice s bezpečnostnými mrežami. Táto chata v malebnom prostredí je pripravená poskytnúť vám okamžité príjemné a útulné bývanie.
Na pozemku nájdete aj peknú záhradku, dreváreň a murovanú pivnicu.

Okolie nehnuteľnosti:


• Vodný raj Vyhne 300m
• Kamenné more Vyhne 1 km

• Ski Salamandra 16 km


• historické centrum mesta Banská Štiavnica 13 km


Táto nehnuteľnosť môže byť vaša aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a to priamo u nás.
Všetci tí, ktorých táto ponuka zaujala a chcete vedieť viac, kontaktujte ma prosím na tel. čísle , alebo email:

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku741 m²
Zastavaná plocha487 m²
Celková rozloha741 m²
Úžitková plocha91 m²
Vlastníctvoosobné
Statuspredané