REWIN I Garáž s novou strechou a podlahou na Teslovej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Teslova
20 m²
áno - 1 auto
predaj - Garáže
36.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2301x zobrazená v zozname / 200x zobrazená detailne / 200x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj garáž v radovej zástavbe s novou strechou a podlahou na obľúbenej Teslovej ulici v Ružinove.

Poloha: Teslova ulica, Ružinov



Parametre garáže:

Typ: Radová zástavba


Stav: nová strecha a podlaha
Veľkosť: 20m²
Vybavenie: Montážna jama pre jednoduché opravy a údržbu, elektrina pre pohodlné používanie a prípadné použitie elektrických náradí či dobíjania vozidiel.

Popis:



Táto garáž je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú bezpečné a dobre vybavené parkovisko pre svoje vozidlo. S novou strechou a podlahou môžete mať istotu, že vaše vozidlo bude chránené pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Montážna jama vám umožní jednoduché vykonávanie drobných opráv a údržby bez potreby návštevy autodielne. Prítomnosť elektriny je ďalším bonusom, ktorý zabezpečí pohodlné používanie a možnosť nabíjania vozidla priamo vo vašej garáži.

Nezmeškajte túto skvelú príležitosť vlastniť garáž, ktorá spĺňa vaše potreby a poskytuje bezpečné útočisko pre vaše vozidlo.

Cena: 36 000,-



Pre viac informácií a na obhliadku nás neváhajte kontaktovať.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha20 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Garážáno - 1 auto
Parkovanievnútorné