Rodinný dom s pozemkom 913m2, novostavba, Zákopčie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Zákopčie
130 m²
913 m²
2
3
studňa
nie
230/400V
áno - 1
predaj - Rodinný dom - Novostavba
199.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4564x zobrazená v zozname / 279x zobrazená detailne / 22x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj novostavbu rodinného domu s pozemkom 913m2 v obci Zákopčie. Dom bol kolaudovaný v roku 2019 a jedná sa o naozaj unikátny dom. Hneď po vstupe Vás ohromí pohľad na veľkú 10 tonovú murovanú pec, vyrobenú z ručne robených kachlíc. Táto pec má vykurovcí výkon 20kW. To znamená, že keď pec dobre rozkúrite, vydrží dlhé hodiny vyhrievať celý dom bez nutnosti prikladania dreva. V peci je tiež priestor na pečenie mäsa, chleba, pizze, alebo čohokoľvek čo Vám napadne.
Celkový dojem z domu dotvára aj drevený strop, vďaka ktorému sa okamžite budete cítiť ako v nejakej rozprávkovej chalúpke.
Dom je situovaný na konci cesty, vysoko nad obcou. Je tu božský kľud a prekrásny výhľad.

Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup priamo do veľkého otvoreného priestoru, v ktorom sa nachádza kuchyňa, obývačka aj jedáleň. Priestor je elegantne rozmiestnený okolo pece tak, aby boli obyvatelia domu vždy v priamom kontakte. Na spodnom podlaží sa nachádza ešte kúpeľňa a technická miestnosť. Z obývačkovej časti je východ na veľkú terasu a dvor. Schodami sa dostaneme na druhé podlažie, kde sa nachádza samostatné WC, detská izba, pracovňa a veľká spálňa s balkónom. V prípade potreby sa dá spálňa rozdeliť na dve menšie izby, alebo pracovňa využiť ako menšia izba.

Do domu je privedená elektrická energia, voda je zo studne a odpad je odvedený do žumpy. Na prívode vody do domu sa nachádza filtračné zaridenie. O kúrenie a teplú vodu sa stará elektrický kotol. V kúpeľni je naviac podlahové elektrické kúrenie. Dom je postavený z Ytongu hrúbky 37cm a zateplený 10cm polystyrénom. Na hornom podlaží sú sadrokartónové priečky vyplnené minerálnou vatou. Celý dom aj zadný oporný múr sú oddrenážované, takže aj keby prišiel silný dážď, niet sa čoho obávať. Okná sú plastové s 3-sklom. Strecha je plechová. Kuchynská linka je robená na mieru od spoločnosti Sconto a bola aj odborne namontovaná. V kuchynskej linke sa nachádza aj umývačka riadu.

Dom sa predáva zariadený takmer tak ako ho vidíte na fotografiách a 3D prehliadke. Zostáva tu kuchynská linka so všetkými spotrebičmi, jedálenský stôl, gauče, skrinky a komody a po dohode s majiteľmi môže aj na hornom podlaží zostať všetko zariadenie. Kúpou je dom okamžite voľný a pripravený na nasťahovanie. Stačí si priniesť zubnú kefku a uterák a môžete bývať.

V obci Zákopčie sa nachádza škôlka, základná škola, obecná knižnica, pošta, potraviny COOP Jednota, detské ihrisko, futbalové ihrisko, kaderníctvo a viaceré reštaurácie a pohostinstvá. V okolí domu je množstvo turistických chodníčkov a krásnaa príroda. Dom je vhodný jak na trvalé bývanie tak aj chalupárčenie. Je vhodný aj ako investičná príležitosť za účelom prenajímania cez Booking alebo Airbnb.


Cena domu je 199.900,-€



3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=3wjdzktQgED


Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku913 m²
Zastavaná plocha77 m²
Celková rozloha130 m²
Úžitková plocha130 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno - 1
Terasaáno - 1
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta
Novostavbaáno