Rodinný dom v tichej lokalite obce Halič

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Stará Halič
100 m²
577 m²
3
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6018x zobrazená v zozname / 266x zobrazená detailne / 244x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný dom v obci Halič sa nachádza v tichej lokalite obce v pešej dostupnosti do centra obce cca 3 minúty. V centre obce je zastávka autobusu so spojením smer Lučenec aj Veľký Krtíš.
Rodinný dom je zateplený a cca 12 ročný, má dve podlažia. Na prízemí domu sa nachádza vstupná chodba, obývačka spojená s kuchyňou, kúpeľňa, toaleta, vedľa kuchyne je malá špajza a izba, ktorú majitelia užívajú ako spálňu. V obývačke sa nachádza veľký krb a je z nej východ do ďalšej chodby so schodiskom pre výstup na poschodie do podkrovia. V podkroví sa nachádza jedna izba a toaleta. Dom je vykurovaný plynovým kotolom, resp. krbom v obývačke a napojený je na inžinierske siete - vodu, plyn, kanalizáciu.
K domu patrí veľký pozemok, na ktorom sú ovocné stromy a prístrešok vhodný pre parkovanie áut, alebo posedenie.
Obec Halič je plnú občiansku vybavenosť, školu, škôlku a dominantou obce je zámok Galícia Nueva s kránou záhradou prístupnou verejnosti. Dostupnosť mesta Lučenec je autobusom, resp. autom cca 10 min.
V prípade záujmu o kúpu tejto nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru, ponúkame služby hypotekárneho špecialistu.


Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku577 m²
Zastavaná plocha100 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Lódžianie
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Krbáno
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno