Romantická usadlosť v srdci malebnej dedinky. Prestavlky.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Žiar nad Hronom
113 m²
1143 m²
predaj - Rodinný dom
99.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2779x zobrazená v zozname / 286x zobrazená detailne / 7x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame vidiecky dom s rovinatým pozemkom na úpätí Vtáčnika s výhľadmi na Štiavnické vrchy, 16 km od kúpeľov Vyhne a 28 km do Banskej Štiavnice. Kamenný dom v pôvodnom stave, bol postupne prerábaný a pristavený. Dlhodobo bol užívaný víkendová nehnuteľnosť, dnes čaká na nového vlastníka s nápadom na rekonštrukciu pre účely moderného bývania alebo rekreácie.
Pôvodne 3 izbová chalupa s gánkom bola postavená v roku 1953, v 80-tych rokoch 20. storočia vznikli dve menšie zadné prístavby – kuchyňa, kúpeľňa, komora a WC. V roku 2008 sa oknami uzavrel gánok. Na pozemku za domom sa nachádzajú dve hospodárske budovy: chlievik, udiareň s garážou a veľkou pivnicou.
Krásna záhrada o celkovej výmere 699m2 s množstvom starých odrôd ovocných drevín: čerešňa, višňa, jabloň a hruška je stvorená pre záujemcu o kľudné hospodárenie na svojom. Prístup k domu a na pozemok po obecnej asfaltovej ceste.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1143 m²
Úžitková plocha113 m²
Statusaktívne