TUreality ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom - 160 m² s veľkým poze

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Veľký Meder
1080 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom - Novostavba
130.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5908x zobrazená v zozname / 741x zobrazená detailne / 188x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom - 160 m² s veľkým pozemkom - 1 080 m² v obci Čiližská Radvaň.

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom, ktorý prešiel dôkladnou kompletnou a kvalitnou rekonštrukciou. Je zateplený, napojený na všetky inžinierske siete, t.j. voda , kanalizácia, elektrina, plyn. Na pozemku je aj studňa s pitnou vodou. Predáva sa nezariadený.

Dispozícia domu: Vchodovými dvermi vstupujeme do chodbičky, ktorá vedie do priestrannej obývačky, z ktorej sa vchádza do dvoch samostatných izieb a tiež ďalej do domu, kde nájdeme ešte jednu predsieň, kuchyňu, komoru, kúpeľňu, toaletu, izbu.

Dom sa skladá z dvoch častí, jedna časť bola pôvodne obchod s potravinami, celý dom je však po prerábke od základu ako nový. Odporúčam vidieť, dom je veľmi priestranný a má potenciál.

Rozloha pozemku je predstavuje 1 080 m² , úžitková plocha domu je 160 m² , plus 16 m² pivnica, pochôdzna povala a 24 m² garáž.

Za domom je garáž, a ďalej pozemok, ktorý môže slúžiť ako záhrada, alebo podľa Vašej predstavy si tam môžete umiestniť bazén, trávnik, či niečo iné.

Čiližská Radvaň je obec na Slovensku v okrese Dunajská Streda. Rozprestiera sa na Žitnom ostrove, nachádza sa 22 km juhovýchodne od Dunajskej Stredy (20 minút autom), 7 km juhozápadne od Veľkého Medera (autom 10 minút). Obe tieto mestá disponujú kompletnou občianskou vybavenosťou a termálnym kúpaliskom. Samotná obec Čiližská Radvaň taktiež disponuje občianskou vybavenosťou, a to: materská škola, základná škola, lekár, potraviny, reštaurácia.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo.


Energetický certifikát nebol predložený.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , , prípadne mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Veľkom Mederi

Pozícia realitnej ponuky

130.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
1080 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1080 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52905 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.