Zaujímavý rodinný dom v Slovenskom Pravne

Štát.: Slovensko
Mesto.: Turčianske Teplice
Lokalita.: Slovenské Pravno
Ulica.: -
146 m²
630 m²
3
áno
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
113.000,- € Dohoda
Ponúknite vlastnú cenu

1813x zobrazená v zozname / 293x zobrazená detailne / 293x zobrazená detailne tento mesiac

V peknom prostredí Turčianskej kotliny v obci Slovenské Pravno ponúkame ku odkúpeniu starší rodinný dom na okraji obce pod lesom na stráni Strážovských vrchov Malej Fatry. RD je pripojený na všetky inžinierske siete, WIFI, je v rekonštrukcií pričom boli zrealizované nové vnútorné stierky, rozvody elektriny medenými vodičmi, napojenie na dedinský vodovod a kanalizáciu. Dispozične pozostáva tento zaujímavý dom z obytnej časti 3 izieb, kuchyne, kúpeľne, WC. RD je čiastočne podpivničený s umiestnením kotolne s novým kondenzačným plynovým kotlom napojeným na vykurovacie pôvodné rádiatory v interiéri. Okrem toho sú v dome funkčné krbové kachle. Rodinný dom je suchá stavba, postavená z kombinovaného muriva. Súčasťou stavby sú veľká garáž pre jedno motorové vozidlo, kôlňa a sklad na odloženie vecí bežnej potreby a materiálov plus letná kuchynka a odkladací priestor palivového dreva. Nehnuteľnosť je v ponuke ,po dohode, aj so zariadením. Interiér domu, keďže nie je obývaný bude na požiadanie vyprataný.
Obec Slovenské Pravno ako pekná upravená, čistá podhorská obec riadená obecným úradom poskytuje všetky potrebné služby ako nákupné strediská potravín a mäsa, cukráreň, obchody s bicyklami, poštou, všeobecným lekárom, materskou školou a základnou školou, lekárňou, káderníctvom, motokrosovým areálom evanielickým aj katolíckym kostolom.
Obec obklopená krásnou Malou a Veľkou Fatrou je dobrým a dostupným východiskovým bodom ku turistike. Vzdialenosti prírodných krás, historických pamiatok a miest: Martin 25KM, Jasenská dolina s možnosťou aj zimných športov 29KM, Gaderská dolina 25KM, Prievidza a Bojnice s kúpeľami 30 Km, Turčianské Teplice ako vychýrené kúpeľné mesto 13 KM.
Cena nehnuteľnosti113 000€, Pri rýchlej kúpe - Dohoda, Naša pomoc s úverom,
Kontakt: Euroroyal Reality s.r.o. Ing. Alexander Greguš,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku630 m²
Zastavaná plocha160 m²
Celková rozloha422 m²
Úžitková plocha146 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta