2 IZBOVÝ BYT, ŽILINA-CENTRUM, UL. ZÁVODSKÁ CESTA, 51m²

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
51 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 2-izbový byt
105.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2768x zobrazená v zozname / 272x zobrazená detailne / 12x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka vo výhradnom zastúpení 2 izbový bezbariérový byt v centre mesta Žilina, ul. Závodská cesta 8 o celkovej výmere 51m² bez balkóna. Byt sa nachádza na prízemí/5. poschodí v zateplenom bytovom dome bez výťahu.

Dispozícia: vstupná chodba, samostatná spálňa a obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa.
Kúpeľňa je väčšia, nachádza sa v nej sprchový kút a WC.
Byt má plastové okná, menené radiátory, inak je byt v pôvodnom stave - vhodný na renováciu podľa predstáv nového vlastníka. V bytovom dome boli vymenené rozvody odpadu a vody (stupačky). Byt je kúpou ihneď voľný.

V okolí je výborná dostupnosť: autobusová zastávka, potraviny, škola, škôlka, 15min pešou chôdzou Mariánske námestie. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Bližšie info: alebo na tel. čísle

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku51 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené zpanel