MODERNE ZARIADENÝ 2i byt s dvoma balkónmi po kompletnej rekonštrukcii

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Bitarová
60 m²
predaj - 2-izbový byt
139.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10063x zobrazená v zozname / 751x zobrazená detailne / 186x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka exkluzívne na predaj krásny 2-izbový byt v Bitarovej o výmere 52m2 s dvoma balkónmi po kompletnej rekonštrukcii, ku ktorému prislúcha aj pivnica. Byt sa predáva kompletne zariadený vrátane elektrospotrebičov a Smart TV.



Dispozičné riešenie:



Byt pozostáva z chodby so vstupnými bezpečnostnými dverami odkiaľ vľavo je zriadený vstup do spálne s balkónom orientovaným na juh, v smere priamo od vstupných dverí do bytu v chodbe sa nachádza kúpeľňa s umývadlom, sprchovým kútom a práčkou. Hneď vedľa kúpeľne sa nachádza toaleta. V smere vpravo je zriadený vstup do obývačky s balkónom orientovaným na juh. Z obývačky je zriadený vstup do kuchyne vybavenej komplet elektrospotrebičmi.



Popis bytu:



Byt sa nachádza na prvom poschodí bytového domu. Bytový dom je tehlový so šiestimi bytmi v tichej lokalite. Byt je slnečný s pekným výhľadom na zeleň orientovaný na juhozápad. Bol kompletne zrekonštruovaný. Je moderný so zníženými podhľadmi a bodovými svietidlami. V byte sú plávajúce podlahy v kombinácií s dlažbou s podlahovým kúrením. Na chodbe a v spálni sa nachádzajú dve vstavané skrine typu ROLL – DOOR. Vykurovanie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom čo nesporne prináša úsporu nákladov na bývanie. Parkovanie pred bytovým domom je voľné. Byt je komplet vybavený elektrospotrebičmi a to chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, digestorom, indukčnou doskou, elektrickou rúrou a SMART televízorom. V byte je zavedená káblová televízia a internet. Byt sa predáva komplet zariadený. Kúpou voľný ihneď

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 114976



Cena: 139 900.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne