5 izbový, dvojpodlažný byt s veľkou terasou na Leškovej ulici

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Leškova
255 m²
2
2
5
čiastočne prerobený
áno
áno - 1
nie
prenájom - 5 a viac izbový byt
1.900,- €/mes. Energie:
300 € / mes
+300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

10139x zobrazená v zozname / 491x zobrazená detailne / 6x zobrazená detailne tento mesiac

DUO REAL, spol. s r.o. ponúka na prenájom dvojpodlažný veľkometrážny apartmán s galériou v renovovanom historickom objekte v centre mesta na Leškovej ul. v Bratislave. Apartmán sa nachádza na 2. poschodí bytového domu a má výmeru 255 m2 z toho je terasa 32 m2. V celom apartmáne sú dubové prvky: dvere, kuchynská linka, galéria, samonosné dubové schodisko. Vykurovanie /kombinácia podlahového a etážového/ je plynové, samostatné, plne automaticky nastaviteľné. Apartmán pozostáva z piatich izieb, dvoch kúpeľní, dvoch WC, polyfunkčnej miestnosti a kuchyne. V obývačke /s výškou stropu 5,7m/, ktorá má výmeru 46,2 m2 sa nachádza teplovzdušný klasický kozub na tuhé palivo a dva francúzske balkóny. Súčasťou nájmu sú taktiež garáž v blízkosti objektu v ktorom sa byt nachádza. Ponúkaný apartmán je vhodný aj pre veľmi náročného klienta.

Dispozičné riešenie:


spodné podlažie: vstupná hala, obývacia izba s kozubom a galériou, dve samostatné spálne, polyfunkčná miestnosť, kuchyňa kompletne vybavená zabudovanými elektrospotrebičmi, kúpeľňa s vaňou a WC,
vrchné podlažie: spálňa s východom na terasu, samostatná izba, kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovacím kútom, WC a bidetom. V podkroví je úložný priestor o výmere cca 30 m2, ktorý nie je započítaný do plochy bytu. Na vrchnom podlaží sa nachádza veľká terasa s panoramatickým výhľadom na všetky dominanty mesta.

Byt je k dispozícii od 1. 7. 2024.


Cena: 1 900,-€/mes. + poplatky

Pre ďalšie informácie alebo obhliadku neváhajte kontaktovať DUO REAL, spol. s r.o., na tel. č. a získajte ďalšie informácie o výhodách tejto výnimočnej ponuky!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha255 m²
Úžitková plocha255 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb5
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 2
Terasaáno - 1
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Krbáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátD
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná