Na predaj 3 izbový byt Trenčín Sihoť, Komplet rekonštrukcia , 74 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
74 m²
8
3
po rekonštrukcii
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
157.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5742x zobrazená v zozname / 478x zobrazená detailne / 224x zobrazená detailne tento mesiac

189799 Vo vyhľadávanej lokalite v mestskej časti Sihoť predáme veľmi pekný, klimatizovaný trojizbový byt s bezbariérovým prístupom s úžitkovou plochou 74 m2. Prináleží k nemu balkón, šatník a pivnica. Bytový dom aj samotný byt je kompletne zrekonštruovaný. Predáva sa zariadený, vybavený novou kuchynskou linkou so všetkými spotrebičmi.

Dispozičné riešenie - po vstupe do bytu sa ocitnete vo vstupnej chodbe. Na ľavej strane sa nachádza kompletne zariadená a zvnútra zateplená detská izba. Na pravej strane od vstupu do bytu je umiestnený priestranný šatník s posuvnými zrkadlovými dverami. Vpred od vstupu do bytu sa nachádza väčšia chodba s úložným priestorom a kancelárskym kútom. Z chodby sú dostupné všetky ostatné miestnosti: spálňa, kúpeľňa, samostatné WC s umývadlom, obývačka prepojená s kuchyňou, balkón. Cena 157.000,-EUR.


Viac informácií Vám radi poskytneme na čísle telefónu: Monika Milčáková, , prípadne na e - mail adrese:

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky


Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové