Na prenájom 3 izbový byt v rodinom dome so záhradou - Rovinka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Rovinka
Ulica.: Vojenská
97 m²
prízemie
3
úplne prerobený
áno
prenájom - 3-izbový byt
700,- € +energie
Ponúknite vlastnú cenu

894x zobrazená v zozname / 114x zobrazená detailne / 25x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom 3 izbový byt v rodinnom dome na Vojenskej ul., Rovinka. Byt sa nachádza na prízemí domu a má výmeru 90 m2. V dome sa nachádzajú 2 byty . Z obývačky je vstup priamo na terasu a dvor. K dispozícii je záhrada kde si môžete dopestovať zeleninu a altánok na príjemné posedenie.
Samostatne sa dá prenajať aj miestnosť v pivnici. Parkovanie je možné priamo vo dvore alebo pred rod. domom.

Byt je ihneď k dispozícii.



Cena 700€ nájom + 150€ energie

Vybavenie :


Byt je vybavený kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi. K dispozícii máme aj nábytok a po dohode vieme aj do zariadiť podľa potreby nájomcu. Byt má samostatný vstup a pozostáva z dvoch samostatných izieb, veľkej obývacej miestnosti s priamym vstupom na terasu a záhradu, kúpeľne s rohovou vaňou a samostatného WC.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha97 m²
Úžitková plocha97 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb3
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Terasaáno