Prenájom 3 izbový byt Nová Nitra + 2x parkovacie miesta v cene!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
69 m²
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
850,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5176x zobrazená v zozname / 310x zobrazená detailne / 230x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na prenájom zariadený 3 izbový byt v obľúbenej lokalite s 2 balkónmi.

Nájom voľný od 1.6.2024. Byt v novostavbe z roku 2018 na ideálnom 4. posch. zo 6 s výmerou 69m2. Dispozične pozostáva z 3 nepriechodných izieb. Oddelené WC a priestranná kúpeľňa s vaňou. Moderne riešená obývačka spojená s kuchyňou s výstupom na balkón (výhľad do vnútrobloku).





3-izbový byt má výmeru 69m2 + 2 balkóny (výstup na druhý balkón je z menšej hosťovskej izby/pracovne, v izbe je rozkladací gauč). V byte sú plávajúce podlahy, vonkajšie aj vnútorné žalúzie. Taktiež je komplet vybavený vrátane spotrebičov a nábytku ako vidíte na fotografiách, stačí sa nasťahovať.

K bytu patrí úložný priestor "komora", ktorá sa nachádza mimo bytu (na rovnakom podlaží) - nájomník ju má k dispozícii.

V cene bytu sú dve parkovacie miesta - jedno vnútorné a jedno vonkajšie.





Lokalita



Skvelá lokalita kúsok do centra mesta (pešo cca 10 min.). V blízkosti sa nachádzajú zastávky MHD, autobusová a vlaková stanica, obchodné centrá, školy, školy, univerzity, zdravotnícke zariadenia...





Cena za podnájom je 850€ s energiami + kaucia vo výške jedného mesačného nájmu. Domáce zvieratá nie sú povolené. Dlhodobý podnájom min. jeden rok.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118618



Cena: 850.00€/mesiac

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha69 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno