Prenájom, štvorizbový byt Bratislava Staré Mesto, Du...

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: BA - Staré Mesto
114 m²
neuvedené
4
nie
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - 4-izbový byt
1.800,- €/mes. CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

13785x zobrazená v zozname / 970x zobrazená detailne / 67x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom krásny veľkometrážny staromestský štvorizbový byt s vysokými stropmi v Bratislave neďaleko centra mesta na Dunajskej ulici. Celková plocha bytu je 114 m2, nachádza sa na 5/6 poschodí tehlového bytového domu s výťahom.
MESAČNÉ NÁKLADY: 1,800€ / mesačne + energie 300€/ mesačne. Na začiatku nájmu sa platí vratný depozit vo výške mesačného prenájmu a odmena pre RK.
DISPOZÍCIA: Priestranná obývačka spojená s veľkorysou kuchyňou a tri samostatné nepriechodné izby, ktoré môžu slúžiť ako spálňa, detská izba a pracovňa, kúpeľňa spojená s WC a vstupná chodba.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt je momentálne čiastočne zariadený, je možné ho dozariaďavať.
BYTOVÝ DOM: Polyfunkčný objekt sa nachádza v centre Starého mesta v pešej dostupnosti do historického centra mesta. V okolí je kompletná občianska vybavenosť.
Možnosť dodatočne prenajať vonkajšie parkovacie státie.
LOKALITA: Bytový dom sa nachádza vo vynikajúcej a vyhľadávanej lokalite v širšom centre mesta s nadštandardnou vybavenosťou.
NÁZOR MAKLÉRA: Výborná príležitosť zbezpečiť si skvelú adresu pre firmu na roky dopredu. Adresu, kde Vás klienti vždy nájdu a kde podpíšete mnohé výhodné zmluvy. Tiež možné vhodne a pohodlne kombinovať pracovný a osobný priestor.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948.402.243 ID ponuky: BA-65576

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha114 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb4
Vlastníctvofiremné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťaháno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátG