Prenájom - štýlový 2-izbový byt v Trnave na Včelárskej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Včelárska
53.86 m²
8
5
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
700,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1809x zobrazená v zozname / 142x zobrazená detailne / 142x zobrazená detailne tento mesiac

reality BIČIAR Vám prináša exkluzívnu ponuku: prenájom luxusne zariadeného 2-izbového bytu na Včelárskej ulici v Trnave

LOKALITA


Novovybudovaný bytový projekt Prúdy sa nachádza v pokojnej okrajovej časti Trnavy. Jeho výhodou je nielen štýlová, moderná architektúra, ale aj rýchly a pohodlný prístup na mestský obchvat a diaľnicu, čo z neho robí ideálne miesto pre tých, ktorí hľadajú kombináciu komfortného mestského života a pokojného prostredia. S obchodným centrom Aréna, vzdialeným iba 15 minút príjemnej pešej chôdze, budete mať všetko, čo potrebujete na dosah ruky.

NEHNUTEĽNOSŤ


Úplne nový, kompletne luxusne zariadený 2-izbový byt s lodžiou sa nachádza na 5. zo 8 poschodí v bytovom dome s výťahom. Hneď po vstupe do bytu vás uvíta štýlový otvorený priestor s čistými líniami, ktorý sa prelína do obývacej izby a kuchyne. Kuchyňa je vybavená modernými spotrebičmi, ako je indukčná varná doska, digestor, multifunkčná rúra, umývačka riadu, veľká chladnička s mrazničkou a nechýba ani základné vybavenie kuchynským riadom. K dispozícii je tiež dostatok úložného priestoru vrátane štýlového "push-to-open" systému. Moderný a na mieru vyrobený nábytok s originálnymi prvkami dopĺňa eleganciu a praktickosť celého bytu. Tento svetlý a priestranný byt ponúka nielen pohodlné bývanie, ale aj možnosť relaxácie na veľkej lodžii, ktorá je prístupná z obývacej izby aj zo spálne. Orientácia na západnú stranu zaručuje, že budete mať príjemné osvetlenie po celý večer a možnosť užívať si nádherné západy slnka priamo z pohodlia vášho obývacieho priestoru, pričom klimatizácia sa postará o príjemnú teplotu. Kúpeľňa s toaletou je vybavená moderným sprchovým kútom a pračkou. Vonkajšie elektrické žalúzie na diaľkové ovládanie zabezpečujú nielen bezpečnosť, ale aj účinnú reguláciu svetla a teploty vo vnútri bytu. Okrem toho máte k dispozícii skladovací priestor a samostatnú miestnosť pre odkladanie bicyklov, čo vám poskytuje kompletné riešenie pre pohodlné bývanie.

Byt je vhodný maximálne pre dve dospelé osoby, bez zvierat.

BENEFITY :


- štýlové a luxusné zariadenie
- optický internet s WiFi a TV zahrnuté v cene
- dodatočný skladovací priestor cca 2m2
- kľudná lokalita s oddychovou zónou a detským ihriskom
- rýchla dostupnosť na obchvat mesta a diaľnicu

CENA


Cena prenájmu je mesačne 600,-€ + 100,-€ energie. Pri prevzatí bytu sa hradí depozit vo výške 700,-€ , prvé nájomné a provízia realitnej kancelárie.

Zavolajte nám ešte dnes na a nechajte sa zlákať pohodlím Vášho budúceho domova!

Dananaiová - maklér reality Bičiar


Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha53.85 m²
Úžitková plocha53.86 m²
Poschodie5
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno