TUreality ponúka na prenájom rekreačný dom, Vysoké Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Vysoké Tatry
105 m²
neuvedené
úplne prerobený
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
700,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

106140x zobrazená v zozname / 5038x zobrazená detailne / 163x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality Vám ponúka na prenájom 3izbový byt - apartmán na dlhodobé rekreačné bývanie na úpätí Vysokých Tatier vo Veľkej Lomnici.

Trojizbový kompletne zariadený apartmán s kuchyňou so samostatným vchodom v príjemnom prostredí v obci Veľká Lomnica. Apartmán o ploche 105,00 m2 má dve spálňové časti, obývačku, kuchynskú časť, predsieň a v každej izbe sociálne zariadenie (WC, sprchovací kút, umývadlo ). Apartmán je zariadený a disponuje pohodlným, na mieru vytvorením nábytkom, ktorý prispeje k zvýšeniu komfortu vášho bývania. V apartmáne sa v každej izbe nachádza francúzska posteľ, nočné stolíky, priestranná skriňa, konferenčný stolík, TV, wifi. Kuchyňa je kompletne zariadená elektrospotrebičmi s príslušenstvom, elektrický sporák s rúrou, chladnička s mrazničkou, mikrovlná rúra, varná kanvica, sklenený a porcelánový inventár.

Možnosť parkovania na osvetlenom parkovisku pred objektom, ktoré je monitorované kamerovým systémom.

OBJEKT JE VHODNÝ PRE RIADITEĽOV A MANAŽÉROV FIRMY.

APARTMÁNY A IZBY SA PRENAJÍMAJÚ PRE DVE OSOBY.



ZVIERATKO NIE JE MOŽNÉ UBYTOVAŤ.

Energetický certifikát nebol predložený. Pre viac informácií nás kontaktujte telefonicky na alebo mailom

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku105 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Novostavbaáno