ZARIADENÝ 3-IZB. BYT, TERASA, PARKOVANIE, NOVOSTAVBA, STARORÍMSKA UL.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rusovce
Lokalita.: Bratislava - Rusovce
Ulica.: Starorímska
82 m²
2
1
3
áno
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.050,- €/mes. vrátane energií a internetu
Ponúknite vlastnú cenu

6502x zobrazená v zozname / 243x zobrazená detailne / 9x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa ponúkame na prenájom kompletne zariadený 3-izbový byt v bratislavskej mestskej časti Rusovce - Starorímska ulica. Je situovaný na 1. poschodí z dvoch s výťahom. Orientácia bytu je do vnútrobloku na východnú stranu, takže ponúka príjemnú klímu počas celého roka a pokojné bývanie. Poskytuje množstvo úložného priestoru, komfortné veľké izby a nadštandardné materiály.

Samotný byt má veľmi dobré dispozičné riešenie. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s plne vybavenou kuchynskou linkou (elektrická rúra, varná doska, digestor, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu), ktorá je prepojená s obývacou izbou a dvoch samostatných spální. Byt disponuje veľkou kúpeľňou s vaňou a toaletou. Navyše je k dispozícii hosťovská toaleta s umývadlom v dennej časti bytu. Príslušenstvom bytu je menšia terasa, prístupná z obývacej izby a jednej spálne. Obývacia izba disponuje klimatizáciou a biokrbom. K bytu prislúcha garážové státie s murovanou pivničnou kobkou a vonkajšie parkovacie státie, ktoré sú zahrnuté v cene nájmu.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Starorímska ulica; Bratislava - Rusovce
* poschodie: 1/2 s výťahom
* výmera bytu bez terasy: 82 m²
* terasa, pivnica
* garážové státie aj vonkajšie parkovacie státie
* zariadený
* VOĽNÝ HNEĎ

LOKALITA A OKOLIE:


Bytový dom sa nachádza v tichej a pokojnej časti Rusoviec. Táto mestská časť je špecifická svojimi prírodnými výtvormi ako napríklad obľúbené Rusovské jazero a Rusovské rameno. Milovníci športu ocenia hrádzu a lužické lesy ktoré sú vhodné na bicyklovanie, korčuľovanie, beh ale aj príjemné prechádzky. V blízkosti je plná občianska vybavenosť, materská a základná škola, reštaurácie, lekáreň, zelovoc, detské ihrisko, kaviarne a mnoho iného. Autobusová zastávka je umiestnená priamo oproti bytovému domu.

CENA: 1.050,-EUR/mesiac vrátane energií, internetu a dvoch parkovacích státí
V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.
Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia vo výške 1.050,-EUR a provízia pre realitnú kanceláriu v sume 500,-EUR.

ID:
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha82 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňavaňa
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno