ALBELLI REZIDENCIA, 1+ kk byt, Košice - Staré Mesto, ul. Alvinczyho

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Alvinczyho
38.67 m²
4
1
nie
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
700,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17639x zobrazená v zozname / 606x zobrazená detailne / 1x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte nadštandardné bývanie v novostavbe priamo v historickom cetre mesta na prenájom? Pozrite si tento prémiový 1 izbový byt na Alvinczyho ulici v bytovom komplexe ALBELLI.

Realitná kancelária RELCOM Vám exkluzívne ponúka na prenájom 1 +kk byt o výmere 38,67 m2 + loggia o výmere 12,15m2 s možnosťou prenájmu parkovacieho miesta priamo v podzemnej garáži.

POPIS



Moderne zariadený 1 izbový byt má výmeru 38,67 m2 + loggia o výmere 12,15m2 nachádzajúci sa na 4 nadzemnom podlaží. Vstupom do bytu sa dostaneme do vstupnej haly, odkiaľ sa prechádza do kúpeľne, ktorá je spojená s wc. Následne z vstupnej haly prechádzame do obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou. Príjemne presvetlený byt disponuje kvalitným nábytkom a je plne zariadený.

CENA



Byt sa v uvedenom štandarde prenajíma za 700€/mesačne vrátane energií + 20€ internet. Minimálna doba nájmu je 1 rok. Depozit je 1.400€. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, nájomných zmlúv, preberacieho protokolu a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou.

Možnosť prenájmu parkovacieho miesta v podzemnej garáži.

Voľný od 01.07.2024.



V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Mgr. Dávid Čelovský, Licencovaná Realitná kancelária RELCOM.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha50.82 m²
Úžitková plocha38.67 m²
Poschodie4
Počet izieb1
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno