BABONY I Priestranný dvojizbový byt v projekte Nová doba

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Pasienky
Ulica.: Vajnorská
51 m²
5
3
2
čiastočne prerobený
verejný vodovod
230/400V
nie
predaj - 2-izbový byt
209.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2546x zobrazená v zozname / 308x zobrazená detailne / 6x zobrazená detailne tento mesiac

Bývajte vo výbornej dostupnosti s rozsiahlou občianskou vybavenosťou. Na predaj ponúkame komfortný dvojizbový byt v známom projekte Nová doba

Projekt Nová doba vznikol ako projekt obytných blokov družstva súkromných zamestnancov a robotníkov v roku 1932 ( naša tretia etapa bola vystavaná v r. 1939) a patrí k najvýznamnejším realizovaným pokusom riešenia sociálnej výstavby na Slovensku v medzivojnovom období.

BYT:

Pôdorys bytu bol navrhnutý s dôrazom na maximálne využitie priestoru. Hneď po vstupe do bytu sa ocitneme vo vstupnej chodbe, ktorá plynulo prechádza do obývacej izby spojenej s kuchyňou. Svoje miesto si tu nájde aj jedálenský stôl. Kuchyňa je novo zariadená a navrhnutá presne na mieru. Spálňa, ktorá je situovaná do vnútrobloku, kúpeľna a toaleta maju samostatné vstupy. Z pôvodného balkóna vznikla tzv. "špajza". Vnútroblok projektu Nová doba je navrhnutý tak, aby sa doň nedostal nikto okrem rezidentov, čo zabezpečuje veľkú ochrannú funkciu pre rodiny s malými detmi. Spomínaný vnútroblok je pravidelne udržiavaný a má oddychové zóny.

LOKALITA:



Lokalita je známa výbornou občianskou vybavenosťou - zeleň/ parky (Kuchajda) , škôlky, školy, súkromé školy. V rámci lokality je potrebné spomenúť blízkosť zimného hokejového štadióna, národného futbalového štadióna - Tehelné Pole a NTC. Nákupné centrum Vivo, ktoré je na skok, zabezpečuje kompletnú občianskú vybavenosť.

CENA:



Cena: 209.000,00 Eur ( konečná cena, zahŕňa cely proces a servis)

Výmera: 51 m² (interiér 49 m² + 2 m² pivnica)



Na vyžiadanie klienta zašleme 3D podorys nehnuteľnosti, videoobhliadku, prípadne bližšie informácie a fotografie, o ktoré budete mať záujem. Rovnako v prípade Vášho dopytu Vám zašleme presnú kalkuláciu/ ponuku z hypotekárnej banky a zabezpečíme celý proces.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľností sa stará kancelária Babony TRE. Prípravu nehnuteľnosti na fotenie, fotografa, grafika či homestaiging zabezpečuje rovnako naša kancelária.

Tešíme sa na Vás. Team TopRealEstate Babony.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha51 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta