PREDANÉ: 2 izbový byt s balkónom, panoramatický výhľad, BA III

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Mikovíniho
46 m²
8
7
2
čiastočne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
169.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

32902x zobrazená v zozname / 3542x zobrazená detailne / 4x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte byt s pekným panoramatickým výhľadom na centrum mesta Slavím či Kolibu? Máme tu jeden napríklad pre pár, či môže slúžiť ako investičný. Ponúkame Vám v exkluzívnom zastúpení na predaj príjemný 2-izbový byt s balkónom na hranici časti Starého a Nového Mesta. Byt sa nachádza na začiatku Račianského Mýta hneď v blízkosti parku, na ulici Mikovíniho v Bratislave.

Tento zaujímavý byt má celkovú plochu 47,50 m2 vrátane pivnice. Jeho úžitková plocha je 46 m2 + balkón. Byt sa nachádza na 7. poschodí v zateplenom bytovom dome, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou ( zateplenie, výmena výťahu, výmena stupačiek, vchodová brána na magnetický čip ). Byt tiež prešiel čiastočnou rekonštrukciou ( plastové okná, zánovná kuchynská linka, prerobená kúpeľňa a WC ). V kuchyni bola vymenená plynová varná doska za elektrickú. V obývačke sú pôvodné parkety vo veľmi dobrom zachovalom stave. Orientácia bytu je juhozápadná. Na poschodí sú 4 byty. Príjemní susedia. Pivničná kobka sa nachádza na prízemí bytového domu.

Dispozícia:


20,5 m2 Obývačka
07,2 m2 Izba

06,7 m2 Kuchyňa


07,1 m2 Chodba
03,5 m2 Kúpeľňa

00,8 m2 WC



01,5 m2 Pivničná kobka

01.8 m2 Balkón



skopírujte odkaz a pozrite si virtuálnu prehliadku bytu:
https://my.matterport.com/show/?m=oSNyj54eA1o

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite obklopený zeleňou a parkom. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. V pešej dostupnosti zástavky MHD, potraviny, reštaurácie, lekáreň, banky, škola, škôlka, pošta, rôzne služby. Neďaleko obchodný dom CENTRAL, veľmi dobré napojenie na cesty, obchvat, či dialnicu. Parkovanie je zabezpečené v okolí bytového domu. Len pár minút autom si môžete spraviť výlet do prírody na Kolibu. Ideálne aj pre bicyklistov, či psíčkarov.

Mesačný zálohový predpis 105EUR/1os, 135EUR/2os



CENA BYTU: 169.900,-EUR , voľný ihneď

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať:

Mgr. Michal Gróf, RSc.


M:
E:

Teším sa na Vás


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha47.5 m²
Úžitková plocha46 m²
Poschodie7
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vývoj ceny