Luxusný 3 izbový byt (105 m2)Dubnica nad Váhom + dvojgaráž

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
105 m²
4
3
3
áno - 2 autá
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
255.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

16063x zobrazená v zozname / 1657x zobrazená detailne / 5x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka na predaj exkluzívny byt s nadštandardnou výmerou 105 m2. Nachádza sa sídlisku Centrum II v Dubnici nad Váhom.
Výborné bývanie v blízkosti centra mesta ocení rodina ktorej hlavnou prioritou pri hľadaní nového bývania je lokalita, kde pešou dostupnosťou má každý člen rodiny blízko či už do práce, do školy, škôlky, či deti na krúžky, fitnes, do obchodov, rodina tým ušetrí čas a peniaze spojené s prepravou.

Murovaný byt z roku 2002, vhodný pre 3-4 člennú rodinu. Rozdelený na dennú a nočnú časť, kde sa budete cítiť celá rodina komfortne spolu a zároveň má každý svoje súkromie. Nachádza sa na 3/4 poschodí bez výťahu.

Byt pozostáva z troch obytných miestností, vstupnej haly so vstupom do technickej miestnosti s plynovým kotlom. Hala plynule prechádza do kuchyne kde sa nachádza pohodlná špajza s policami, chladničkou krásnou modernou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi. V rohu miestnosti je umiestnený kuchynský stôl, výstup na balkón ktorý je po celej šírke bytu. Z chodby vedúcej do nočnej časti sa nachádza vstup do rodinnej kúpeľne so sprchou, vaňou, WC a dvomi umývadlami. Dve samostatné nepriechodné izby -detská izba zariadená a spálňa s balkónom, manželskou posteľou a komodou, šatníkovou skriňou. Byt disponuje dvoma balkónmi (na väčší z nich je vstup z obývačky a kuchyne, menší balkón prináleží jednej izbe -spálni). V byte je podlahové kúrenie s plynovým kotlom. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Predáva sa bez zariadenia.

Mesačné náklady na bývanie 180,- Eur pre 3-4 osoby.



Voľný po dohode.

Predajná cena 255 000€ .



K bytu prislúcha aj garáž na 2 osobné autá. Jej cena je zarátaná v konečnej cene predaja.
V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Kontakt na makléra: Mária Fursten, tel.: , mail: ID zákazky:189326

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha105 m²
Úžitková plocha105 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 2
Pivnicanie
Garážáno - 2 autá
Výťahnie
Parkovanieverejné
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vývoj ceny