METROPOLITAN │Luxusný 5i podkrovný byt s parkovaním v Devíne

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devín
Lokalita.: Bratislava - Devín
Ulica.: Kremeľská
2
2
5
áno
áno
prenájom - 5 a viac izbový byt
1.700,- €/mes. Energie:
300 € / mes
+300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

6319x zobrazená v zozname / 334x zobrazená detailne / 28x zobrazená detailne tento mesiac

METROPOLITAN │Luxusný 5i podkrovný byt s parkovaním v Devíne

Byt je dispozične riešený vstupnou halou, miestnosťou vhodnou ako šatník/špajza. Na poschodí sa nachádza obývacia miestnosť prepojená s plne vybavenou kuchyňou so spotrebičmi (chladnička, mraznička, el. rúra, sporák), spálňou so šatníkom, 3 samostatnými miestnosťami, 2 kúpeľňami - jedna s vaňou, sprchovým kútom a wc; druhá so sprchovým kútom a wc a technickou miestnosťou s práčkou.

K bytu prislúcha aj terasa a parkovacie státie v dvore pre 2 autá.

Energie (300EUR/mesiac) nie sú zahrnuté v cene prenájmu.

Luxusný byt s vysokým štandardom určený na príjemné, tiché a nerušené bývanie sa nachádza v obľúbenej časti Bratislavy v lokalite Devín s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízkosťou obchodov, potravín, služieb, reštaurácií či kaviarní. V blízkosti domu sa na nachádza aj detské ihrisko a park s množstvom zelene. Z časti, v ktorej je byt umiestnený je dobrá dostupnosť do ktorejkoľvek časti Bratislavy.

Voľný od 15.7.2024.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb5
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Parkovanieáno
Klimatizáciaáno